02 september 2013

Hemmamys


Det bloggas verkligen väldigt dåligt här inne måste jag säga! Vet inte riktigt vad det beror på faktiskt, jag gillar fortfarande att läsa andras bloggar men min egen skrivlust har liksom mattats av lite. Det är nog bara en fas eller nåt....för skrivit har jag ju alltid gjort. Det kommer igen...

Men vad pysslar jag med då? Jo, för tillfället är det mest en massa hemmamys. Efter att ha varit ifrån varandra i nästan två veckor, jag och tjejerna, så ägnar vi stor del av tiden just nu till att mysa, pussas och kramas! Vi fixar och donar också en hel del hemma. Just nu är det Josefines rum som har fokus, och det blir riktigt bra! Det roliga är att hon själv verkar vara så väldigt nöjd!

Jag går och "drar" lite här och där, vilket resulterar i en massa stök. Men jag tar för givet att när jag "dragit" och "stökat" färdigt så faller allt på plats! Just nu är det i alla fall mysigt att pyssla hemma, det är väl höstkänslorna som börjar pocka på kanske!

Fast lite mer fint väder vill jag ha. Gräsmattan behöver klippas och jag skulle vilja fixa lite mer utomhus innan det är dags att verkligen "boa in sig" här hemma!

3 kommentarer:

Sofia sa...

Ni är så fina båda två : ) Kul att boa in sig och jag hoppas jag får chans att komma och hälsa på, på riktigt vid tillfälle : ) Igår var jag och skrev papper på nya jobbet tjohoooooooooo : )) kram Sofia

Helén i Vilrummet sa...

Mys på hög nivå. Härligt!
Kram Helén

Birgit sa...

Höstmys - så mysigt :-) Tänkte bara önska dig en trevlig helg!
KRAM