02 augusti 2013

Det här kommer att bli bra


Nu har jag varit två dagar på min nya arbetsplats. Hur är det då? Tja, på ett sätt väldigt svårt att säga eftersom det bara är jag som har kommit tillbaka från semestern på min avdelning. Så det har varit helt tomt runt omkring mig och jag har ingen aning om hur det kommer att vara när det är fullt med folk där och fullt ös, men det ser jag fram emot!

Men vi sitter i öppet kontorslandskap och det har ju varit andra människor på plats, så jag har hört deras samtal och hört hur de knattrat på tangentborden. Sett hur de gått fram och tillbaka mellan skrivborden, till skrivaren, hämtat kaffe eller en frukt.

Och jo - jag trivs! Jag känner det redan nu, att det här kommer att bli bra. Det är lite läskigt eftersom jag ska utföra arbetsuppgifter som är helt nya för mig, i ett helt nytt system som är väldigt komplicerat. Men det ska förhoppningsvis en fyra dagars kurs i Dortmund om ett par veckor avhjälpa!

Men alla jag har träffat är supertrevliga och det är lätt att känna sig hemma. Det här blir bra!

Våga släppa taget! Blunda...andas...kööör! :)5 kommentarer:

Kim sa...

Heja Acka! Så spännande! Ska bli roligt att höra mer om det i nästa vecka när resten av gänget kommer!

Anonym sa...

Låter spännande och du kommer klara det galant tror jag! Lycka till, och kram! Josefin

Louise Dock sa...

Det kommer att bli så bra så.

millandante sa...

Vad spännande med nya utmaningar, hoppas du kommer att trivas bra på nya jobbet! Kul att hitta hit, tack för att du lämnade fina ord:)

Kram Milla

Birgit sa...

Vad roligt att det känns bra! Läskigt, men bra! Jag blir nästan lite "avundsjuk" på dig, som gör nåt nytt! Härligt! Håller alla tummar för att det ska bli superbra och att du ska trivas hela vägen!!
KRAM