18 juni 2013

Vilken sommardag


Tänkte visa så mysigt vi hade det när vi satt ute jag och Johanna, men hon gjorde sitt bästa för att smita ur bilden. Hon ville inte alls vara med på bild idag! Bara Apis satt snällt kvar! :)

Idag har det varit ett absolut ljuvligt väder! Det är nästan kriminellt att sitta inne på ett kontor hela dagen då. Ett kallt kontor dessutom... Men, det har varit hyfsat intensivt på jobbet idag så jag har knappt hunnit reflektera över hur fint det varit ute. Inte förrän jag kom hem och fick kasta av mig kläderna och hoppa i ett par shorts och ett linne!

Väl hemma så fick tjejerna fram vattenspridaren och sedan var det en massa spring och bus på gräsmattan. Funkar lika bra för 13-åringar som för 4-åringar! Supermysigt och en av de mest somriga saker som finns, att höra ljudet av vattenspridaren samt tjuten från tjejerna när de springer och hoppar i det kalla vattnet!

Det är lätt att tankarna drar iväg och jag tänker att åhhh, nu kan det väl få vara såhär fint väder hela sommaren! Tänk så fantastiskt det hade varit! Men....tydligen ska det regna på midsommar.... Ja ja, oavsett vädret så har jag semester om två dagar och det ska bli superduperskönt oavsett väder. Men jag håller ändå tummarna för solen!4 kommentarer:

Birgit sa...

Låter som en härlig sommardag!! Att det ska vara så kul att springa i vattenspridaren!!
Det är verkligen skönt med sommar och jag ska då inte klaga, för jag är ju ledig! Tyvärr är jag förkyld... :-( Däremot märks det tydligt på mina barn att det är sommarlov! Det är långa mysiga mornar framför TV:n eller datorn och sena frukostar och så har vi inte bråttom nånstans! Ha en skön dag :-)
KRAM

Jennys gömma sa...

Ser mysigt ut! Nu håller vi tummar o tår för en solig helg.
Önskar dig en fin midsommar!
Ska leta upp dig på instagram nu :)

kram Jenny

Home2tiny sa...

Tycker bilden är helt underbar. Alla barn (tror jag i alla fall) älskar att springa i vattenspridaren, då är det sommar på riktigt...Nu håller vi tummen att solen strålar på oss på midsommar. Kramisar Tina

Anna Margareta sa...

Om det bara kunde vara sol någon gång på midsommar. Regnet lyckas alltid hitta sin väg på midsommar. Nåja, mysigt lär det bli i alla fall. Kram!