16 juni 2013

Dans. En himla massa dansIgår var jag på fest! Det var en kombinerad 40-års och bröllopsfest! En härlig tjej som jag lärt känna på jobbet gifte sig med sin kärlek i New York i höstas och nu var det dags för alla vänner att fira de lyckliga. Hennes man fyller dessutom 40 år snart, så då firade vi det med!

Det blev en riktigt kul kväll! En kväll som inleddes i höga klackar men som avslutades i Converse! Och som vi dansade! Jag dansade i flera timmar, mer eller mindre från första låten till sista. Sista timmen så var det dessutom bara jag och Nellie som dansade, själva i partytältet då de flesta antingen gått hem eller dragit sig inomhus! Hahaha, som vi röjde! Det kändes i benen när jag vaknade i dag kan jag meddela!

Det blev en sån där härlig kväll! Jag körde själv till festen där jag mer eller mindre bara kände värdparet och Nellie och hennes man, plus ett par personer till. Vi åt riktigt god mat och sedan dansade vi. Vi dansade, dansade, dansade och mitt i natten körde jag de nästan 9 milen hem igen! Vilken kväll!

Och idag har vi kalasat här hemma! Vi firade Jossans 13-års dag tillsammans med mina föräldrar, min syster, min mormor och Jossans bästis. Det blev en härlig eftermiddag med en massa kakor, kaffe och superfina presenter. Jossan var mer än nöjd!

Så, det har varit en härlig helg! Och nu väntar sängen för att ladda inför sista arbetsveckan inför semestern. Nu är det riktig nedräkning - 4 dagar kvar! Det känns dock inte som sommar ute.....mer som höst. Vinden river i träd och hus, och regnet smattrar...

 


6 kommentarer:

louiseinskottorp sa...

Tack tack tack Jennica för att du visade var danskorna skulle stå. Tack för present och fantastiska blommor! Tack för att du kom och spred din glädje. Tack!

louiseinskottorp sa...

DansSKorna

Sofia sa...

Vilka fina skor båda paren : ) Härligt med fest tjohoooooo. Förstår att du är lite trött nu då ; ) kram på dig finis! /Sofia

Nellie - the Flying Hippo sa...

Så kul det var!!!! Nu ser jag fram emot vår utekväll i Malmö. :) Jag tänkte faktiskt på dig när jag sprang idag, på hur det går nu efter vårruset. Kram :)

Designtjejen/Emmelie sa...

Åhh så trevligt det låter! Kramar

Birgit sa...

Ja, det är ju så roligt att dansa :-)