12 juni 2013

Sommarlov


Idag har det varit skolavslutning i strålande solsken! En riktigt härlig dag blev det med fantastiskt väder. Och en mycket speciell dag dessutom, eftersom Josefine slutade mellanstadiet och kommer att börja på en ny skola till hösten. En väldigt speciell tid är över, och en ny mycket speciell tid skall påbörjas! Inte utan att man blir lite nostalgisk en dag som denna.....vår lilla tjej har blivit rätt så stor!

Det var dessutom en ännu mer speciell skolavslutningsdag eftersom Josefine och hennes bästa kompis var konferencierer för hela avslutningen! Dessutom så uppträdde de och sjöng tillsammans med 4 andra tjejer. De var så himla duktiga och vi var så otroligt stolta! Goa härliga tjejer är de allihop, hon har så fina kompisar!

Och nu - nu är det sommarlov!
I alla fall för Josefine.....jag och Johanna får vänta ytterligare en vecka innan det är dags för oss. Men det är väldigt snart.....mmmmmmm! Sommarlov.....det låter så mycket härligare än semester.... Det är något underbart, fantastiskt och förväntansfullt över det ordet. Jag ser sol, blå himmel, jordgubbar och ljumma sommarkvällar framför mig och så kan jag riktigt höra vågornas brus och glada barnskratt i bakgrunden! Älskade sommar!

4 kommentarer:

smile sa...

Härligt!

Caroline sa...

Hej och tack för ditt tips!
Hinner inte alls med bloggandet just nu, men jag hoppas det blir lite tid over snart!
Kramen

creando sa...

Underbart med sommarlov! Och visst ska du vara med i fototävlingen! Det ser ju jag!!! :)

Home2tiny sa...

Härligt med sommarlov o att du få vara tilsammans med dina fina o söta tjejer. Sommarlov är något alldeles, alldeles underbart. Kramisar Tina