13 juni 2013

Att ha riktig tur med vädret


Jag har takfönster i mitt sovrum och såhär såg det ut i morse. Regnet öste ner och det var riktigt eländigt! Det första jag kunde tänka var vilken himla tur vi hade igår med vädret på skolavslutningen! Tänk om det hade varit idag vi skulle stått där ute på skolgården och sjunga Den Blomstertid och vara finklädda.....

Jag kan inte riktigt släppa det här med skolavslutning och sommarlov än känner jag, för visst är det väl speciellt! Tänk, nu har min stora tjej sommarlov. Denna härliga känsla, den minns jag som om det vore igår. Jag får nästan samma känsla varje år då jag själv går på sommarsemester. Känslan av att man är ledig, att man kan släppa allt som är jobbigt, att man lever för solen och värmen, för turerna till stranden, att ligga på en varm handduk och låta solen värma, att äta picknick som knastar av sand, att äta middag ute i trädgården och "bara vara", att äta solvarma jordgubbar, att strosa runt i sköna, tunna och slappa kläder, att dricka rosévin och att spendera en himla massa tid med de människor jag tycker bäst om i hela världen!

Och på tal om skolavslutning, här är hon, vår vackra, underbara dotter!
5 kommentarer:

TITTILINA sa...

Vilken tjej du har! Förstår att du är stolt över henne. Och lillsyrran.

Det var roligt å se dig en stund ikväll.
Kram

Musqot sa...

Hej! Samma här, vi hade fantastiskt väder igår på avslutningen och ösregn idag! Håller med, jag älskar skolavslutningar och sommarlov;)
kram

Sofia sa...

Vilken fin tös ni har. Vi hade samma tur med vädret igår. Idag not so good! kram Sofia

Birgit sa...

Hej! Länge sen jag kikade in känns det som, här är det fullt ös inför morgondagens fest. Puh! På söndag ska jag njuta och ta semester "på riktigt"! Men visst har du rätt, sommarlov är något helt fantastiskt och underbart! Det märks direkt på barnen. De är mer avslappnade helt enkelt!
Vilken fin tjej du har! Som var konfrencier - så härligt och roligt! Verkar som hon fortfarande har "fötterna på jorden" och hon verkar göra som hon själv vill. DET är viktigt! Du får ha det så gott i regnet, här är det för tillfället uppehåll, annars har det regnat hela veckan. Nej, städa skulle jag visst göra.
KRAM

Anna Svensson sa...

Ja sommarlovskänslan den minns man! Mina barn har också sommarlov nu men de har ännu inte förstått tjusningen med det...

Så söt hon är din dotter!

Kram