22 juni 2013

Att ha sol hela midsommarafton


Vilken underbar dag vi hade igår! 
En midsommarafton som badade i sol och värme! 
Det är minsann inte vanligt.

Vi spenderade hela dagen och kvällen hemma hos en god vän tillsammans med en himla massa andra kul och trevliga människor, plus en hel drös med barn i både Jossans och Johannas ålder. Verkligen kul att träffa nya människor! 

Det var ju ett helt fantastiskt väder och barnen badade i poolen i flera timmar! Jossan är ju ett vattendjur och imponerade med sin smidighet när hon dök. Johanna är lite mer försiktig och tycker inte om att få vatten i ansiktet, så hon blev lite rädd och ledsen när de andra barnen plaskade för mycket. Men efter hand så blev hon modigare och modigare, det var härligt att se. Hon hade "armpuffar" och mös i poolen och hade hur kul som helst!

Jossan fick så otroligt mycket beröm av flera stycken och jag blev så stolt! Hon fick beröm för att hon var så fin och omtänksam mot sin lillasyster. Man kan se i hennes ögon att hon är en speciell tjej, var det en som sa och flera sa att det var så fint att se en sådan syskonkärlek! Ni kan ju tänka er att jag blev så stolt att jag höll på att spricka. Alla de andra små barnen blev också väldigt förtjusta i Jossan, så hon hade en egen liten fanclub som hängde efter henne som en svans. Lill-syrran blev lite sotis.... :)

Så det blev en riktigt lyckad midsommarafton med trevligt sällskap, de bästa tjejerna som också hade en kul dag, en himla massa god mat, dans av varierande slag kring midsommarstången - och så det vackra vädret såklart!


9 kommentarer:

Kim sa...

Så roligt! Vad kul att det blev en så bra midsommarafton!

Birgit sa...

Så härligt det låter :-) Underbart med en sån dag, när allt bara stämmer och blir precis som det var tänkt! Klart du ska vara stolt!! Du verkar ha två jättefina tjejer :-)
Sv:Ja, det är rätt skönt att vara 40 ;-) Jag vänjer mig nog! *skratt* Och du har så rätt, jag är nöjd med mitt liv just nu och med allt jag har gjort tidigare också. Och ja, det är skönt att kunna göra och tycka som man vill nu, kanske kan jag "titulera" mig vuxen nu. *fniss* Du verkar också ha landat och har det bra nu!
Stor kram!

Anonym sa...

ÅHHHHH låter underbart vilka fina tjejer du har. somär så goa med varann! <3 kram Sofia

Johanna Stålros sa...

Jahaja så det blev så där lyckat och mysigt UTAN OSS DÅ?!? hahaha underbart midsommar väder blev det. Kram kram

Musqot sa...

Vad härligt! Vi hade oxå sol, vilket kändes väldigt ovanligt men mycket härligt;)

Anna Margareta sa...

Det låter ju som en underbar midsommar Jennica!

ANNETTE sa...

Ja visst är det fantastiskt när midsommar blir så som man knappt vågar drömma om. Sol, värme, äta ute, dans med fika i gröngräset, lekar, middag utomhus och glada barn. Låter som din var precis så. Vår dag var också helt magisk. Hoppas du har en skön semester.
Kram

Home2tiny sa...

Vilken mysig midsommarafton ni fick o visst svämmar mammahjärtat över när barnen tar hand om varandra, vilka fina tjejer du har. Kramisar Tina

Anonym sa...

Tack angående lusthuset välkommen till Hjo : ) om du har vägarna förbi! Ako kolorna har gjort comback finns bla. på Åhlens : ) lika goda som förr! : ) Gräddkola såg jag också på Åhlens i DSkövde! varm kram fina bloggvän! Sofia