03 juni 2013

Att en måndag kan bli så bra!I eftermiddag och ikväll har jag hängt med denna goa lilla ungen! Storasyster är på Liseberg med alla 6:orna på hennes skola, så jag och lillsyrran fick mysa själva denna måndagen. Och så mysigt vi har haft! Ibland bara klaffar allt och inte en endaste diskussion eller minsta lilla gnäll eller motsättning inträffar. Man bara går runt och ler och har en härligt varm känsla i hela kroppen. En känsla av att nu kan det liksom inte bli bättre. Fast jo....i natt när stora tjejen kommer hem, då blir det allra bäst! Livet blir komplett!

Jag och Johanna har varit och veckohandlat, vi har ätit pannkakor till kvällsmat, vi har kikat på allt som växer i trådgården och vi har cyklat lite ute på gatan. Johanna är väldigt imponerad över allt ätbart som växer i trädgården, hoppas nu bara att allt tar sig så att hon kan gå och plocka både smultron, jordgubbar, vinbär, hallon och allt annat som vi hoppas ska komma! Mest imponerad är hon över broccolin....hmm, jag med....får väl se hur det kommer att gå med den!

Just nu sitter jag med en kopp kaffe och lyssnar till fåglarna genom öppen terrassdörr. Egentligen är det ganska kyligt ute, men jag älskar dessa sommarljud. Även om klockan är över tio på kvällen så är det fortfarande lite ljus kvar och fåglarna sjunger så länge det inte är mörkt. Härligt!

3 kommentarer:

Victorias Provkök sa...

Lycka till med odlingen, klart det blir lite gott att äta:)
Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

Sofia sa...

Lycka till med odlingen och vad söt hon är som en sockertopp : ) kram Sofia

Johanna Stålros sa...

Finaste Johanna;) saknar er tjejer- måste höras så vi kan kolla in när jag kan komma och hälsa på ju- snart!!!! Puss