15 maj 2013

Trött, men ändå peppad....

Säng Shui - ibland är IKEA vitsiga! 

Det är vad de kallar det inlägg på bloggen 
Livet Hemma där denna bilden hör hemma.

Bild: IKEA Livet Hemma

Just nu önskar jag att jag låg i den där gosiga sängen, nerkrupen under täcket och känner ljumma sommarvindar svepa in. Jag är trött i kväll. Jag har varit iväg med jobbet, bara till Jönköping sedan igår, men det har varit en intensiv mötesdag i dag så nu känner jag mig rätt så mör i huvudet. Men det har varit ett väldigt kul och inspirerande möte! Jag har fått en massa tankar och funderingar. Funderingar som egentligen bara bekräftar saker och ting som jag gått och tänkt på ett tag. Men nu så fick de ett rejält fäste och jag känner mig nöjd över ett beslut jag tagit. Tyvärr är det inget jag kan skriva om just nu.....vilken cliff-hanger va?! :)

Just nu sitter jag i alla fall här i min nya fina soffa och längtar till sängen som bara är en trappa bort! Ska nog masa mig dit snart, det får bli en tidig kväll i kväll. I morgon är det nya friska tag som gäller igen!

Kram på er!

4 kommentarer:

Anna Margareta sa...

Beslut är bra. Alltid. Vare sig de är bra eller mindre bra. Kram

Sofia sa...

kram på dig sov gott! /Sofia

Birgit sa...

Japp, nu blev jag nyfiken! Ska bli kul att höra vad du kommit fram till sen. Men det är bra när man bestämt sig, jag har en del (eg ganska små) förändringar för egen del på jobbet nästa läsår, men jag tror det blir bra ändå... jag tror att jag har en plan...
Hoppas det blir bra för dig!
Sv: Jag är så stolt över mig själv som lyckats med denna regelbundna träning och att jag ser resultat! Härligt! Men snart kan du kanske springa igen, förstår att det gör ont!! Men du har ju oxå kommit igång så bra, bara att fortsätta!
KRAM

Home2tiny sa...

Hm spännande saker på gång förstår jag. Dröm sött vännen. Kramisar Tina