25 april 2013

Värsta passet hittills

Igår genomförde jag mitt absolut  
jobbigaste träningspass 
sedan jag började löpträna i augusti!Igår var det dags för andra passet med långa intervaller, dvs 4 x 1000 meter. Det var dessutom det sista tuffa passet innan Vårruset. Fy för *hmpffhh* vad jobbigt det var! Herregud.... Det var jobbigt förra gången också, men igår var det hemskt! Satsade mer, sprang fortare helt enkelt.

Efter första intervallen höll jag på att kräkas. Den andra härdade jag ut på ren vilja. Efter den tredje nästan grät jag.....och den fjärde och sista tog jag mig igenom som i dvala. Jag har sagt många gånger nu att mina ben känns så tunga, men det kan jag säga att om man jämför med hur de kändes igår så har de aldrig känts tunga tidigare! Guuud vad jobbigt det var!! Lördagens urladdning i Skrylle satt fortfarande i.

Men farten blev helt ok och det kändes bra. Planen var att inte springa någon intervall över 5 minuter, ingen km över 5 minuter alltså. Och det fixade jag! 4:55, 4:30, 5:00, 4:55 tror jag att jag landade på.

Nu är det bara lugna joggingpass och återhämtning som ligger mellan mig och Vårruset som är om en vecka! En vecka.....

8 kommentarer:

Kim sa...

Frågan är om det var för hårt för nära inpå, men vi får göra vårt bästa med att skaka loss de där benen. Jag tror fortfarande på att det var mer effektivt än slitsamt.

Anonym sa...

yeay du är så bra heja heja heja kram Sofia

Björn sa...

Det var mycket bra.
Jag börjar bli narvöös.

Kram

P

Nellie - the Flying Hippo sa...

Så bra gjort!!! Du kommer sväva fram nästa vecka. Jag håller både tummar och tår. Kram

Louise Dock sa...

Jag är så imponerad av dig. Ksg gör 6 x 1:00, alltså långt ifrån dina 4/5 minuter. Och jag kräks nästan också.

Birgit sa...

Jäklar vad bra!! Nu blev jag ju peppad! (har köpt nya joggingskor idag, hoppas kunna prova dem imorgon) Min träning har legat helt nere denna vecka, men det blir så ibland. Jag kommer igen sen.
Ha det gott!
KRAM

TIDSOPTIMISTEN sa...

Oj vad du är duktig, vilken kondis du har - jag ligger i lä - löpbandet är min värsta fiende...ha ha ha. Lycka till på vårruset men det låter som att det kommer att gå hur bra som helst ;)

Kram Ullis

Anonym sa...

Lördags kram från din bloggvän i Hjo kram kram kram Sofia