18 april 2013

Sofftankar

Har lite huvudbry kring valet av soffa...
Vilken ska jag välja?!

Ektorp soffa från IKEA


Soffa från Ilva


Soffa från Ilva


Soffa från Mio

Jag har bestämt mig för att jag vill ha en grå tygsoffa och här är ett par varianter på detta. Nu ska jag bara bestämma mig för vilken. Bäst till ligger faktiskt IKEA soffan men jag kan inte låta bli att fundera över om jag är supertrist som köper en av Sveriges vanligaste soffor från företaget jag arbetar på? Å andra sidan ska jag ju strunta i det, gillar jag den så gillar jag den!

Sedan finns det ju också olika varianter på soffor. En vanlig 3-sits, en soffa med schäslong eller en hörnsoffa. Hörnsoffa går nog bort tror jag, med tanke på att den kräver lite mer plats och kommer göra att jag inte kan ha mina bokhyllor. En schäslong tar också lite mer plats, fast det är ju himla mysigt. Oavsett så funderar jag på en fåtölj till.

Här är IKEAs Ektorp som schäslong. Mysig!

Och så en fåtölj till det. Kanske min favorit, IKEAs Storsele? Med ett ulligt fårskinn i.... Jag ser det framför mig, rummet växer fram i mitt huvud. Jag tror det kommer bli kanon!


Tja, vi får väl se vart allt det här landar! :)
Nu är det dags för något helt annat, nämligen bokklubb!4 kommentarer:

TITTILINA sa...

Sist vi köpte soffa så fick vi tipset av en försäljare att tänka på om vi ville ha en soffa att sitta i eller en soffa att ligga i. Sen blev valet mycket enklare, för vi är ju soffliggare...

Kram

Sofia sa...

Åhhh snygga allihop men nummer tre tycker jag var extra snyg den mörkgrå från Ilva : ) kram Sofia vilken bok läser ni just nu i bokklubben?

Nellie - the Flying Hippo sa...

Det är klurigt det där. En fråga bara, var det inte Ektorp-soffor ni hade innan (de som var för "stora"? I övrigt är det klart att du ska välja den du gillar bäst, det är inte trist, bara smart. Kram

Anna Svensson sa...

JAG gillar inte Ektorp, alldeles för mjuk för min smak. Den från mio tilltalar mig.

Kram