17 april 2013

Det här med hallen

Om det är ett rum som är svårt att hitta fina möbler till,
så är det hallen, tycker jag.


Bild: Mio

Igår besökte jag Mio möbler för att få lite soffinspiration. Jag har ju varit på IKEA och hittat en jag tycker om, men tyckte jag behövde få lite mer inspiration och andra influenser förutom de jag faktiskt får varje dag från det där stora möbelvaruhuset! :)

Men nu blev det inte sofforna som upptog mitt intresse, även om det fanns en som var sådär, utan det var hallmöblerna. Jag har ju flyttat från ett stort hus med en stor hall där vi hade massor med bra förvaringsutrymme, till ett mindre hus med en lång, smal hall där det dessutom finns tre dörrar till andra rum. Inte helt lätt att få ihop. De möbler jag vill ha ska vara praktiska, ha bra förvaring och ändå inte ta för mycket utrymme så att det blir trångt. Och vara snygga förstås!

Jag gillar verkligen serien på bilden. Den är vit, den har korgar och betongskivor. Tre rätt av tre möjliga i min värld! Jag tänkte mig bänken man ser längst ner till vänster och så en hatthylla lik den som hänger uppe till vänster, fast jag hittade en som var lite längre och som hade betongskiva. Den där byrån till vänster i mitten är inte heller dum. Jag måste hem och mäta!



6 kommentarer:

Anonym sa...

Supersnyggt fina du. Kommer att bli super hur du än väljer : ) : ) vitt funkar alltid tycker jag med! kram din bloggvän i Hjo Sofia

TITTILINA sa...

Vi letar oxå hallmöbler till förbannelse...
Vi har varit på Möbelmästarna, Ilva, Ikea, Jysk (bara försäkerhets skull) och Mio. Har oxå kikat på den serien, men vi kan inte bestämma oss för om vi ska ha en bänk eller byrå eller avlastningsbord.
Kram

Eddie och barnen på Bristol Academy sa...

Riktigt fina möbler! Hallmöblering är jättsvårt.....Tack för titten :) Anna

Unknown sa...

De där möblerna är helt i min smak. Vi ska med fixa till i vår hall framöver och jag blev väldigt sugen på dessa möbler du visar. Måste kolla upp priserna...

Ska du ha skinn eller tygsoffa? Kul att köpa nytt men soffa kan vara svårt att hitta någon som man gillar. Jag vill inte ha för djup soffa, tycker inte man sitter skönt då.

Kram

TIDSOPTIMISTEN sa...

Riktigt snyggt, och Bruka har ju också liknande möbler tror jag. Tycker också vår hall är svår som har ingångar till 4 rum så det blir som sagt inte så mycket väggytor kvar att spela med ;)

Kram Ullis

Maria at inredningsvis sa...

SÅÅÅ SNYGGT:) och tack för fina ord på min blogg.

Om du vill ha mode-tips lan du kika in min nya post:)

Ha en underbar vårsolig helg

LOVE Maria