02 april 2013

Mitt hus

Nu har jag bott här i mitt hus i två veckor!


Det känns fortfarande helt overkligt och varje gång jag kör upp på min uppfart så kan jag knappt förstå att det är sant. Mitt hus!

Mitt hus är ett parhus. Det är vitt och har ett stort trädäck på baksidan. Trädgården är lagom stor och helt insynsskyddad, det kommer att bli alldeles underbart att sitta på det där trädäcket i sommar. Själva planlösningen är helt kanon, även om det såklart är en omställning att komma från 250kvm till 110! Men ändå, här är helt perfekt för mig och tjejerna.

På nedre våningen finns kök, toalett med dusch, tvättstuga och vardagsrum. En trappa upp finns tre sovrum, en klädkammare och badrum med badkar. Helt perfekt!

Ja, det behövs målas överallt. Ja, köksskåpen är lite gamla och lådorna knirrar när man drar ut dem. Ja, parkettgolvet behöver slipas och laminatgolvet där uppe är kanske inte jättesnyggt. Men vad gör väl det?! Allt det där går att fixa. Det får ta sin tid. Jag ska bo här ett tag tänkte jag. :)

Det absolut viktigaste är att jag trivs kanonbra! Varje dag slår det mig vilken tur jag har haft, att jag verkligen fick tag i det här huset. Att det är mitt! Jag kan faktiskt inte tänka mig ett bättre hus!

Nu har jag en massa planerande och funderande framför mig. Hur ska jag ha det? Vilket är det bästa sättet att möblera? Vilka färger vill jag ha? Vilken stil? Hur kommer det se ut i trädgården när det börjar grönska och blomma? Väldigt angenäma "problem" att fundera på!! Blir helt uppspelt bara jag tänker på det och vill helst lägga all min tid på det!

16 kommentarer:

Anonym sa...

yes Jennica vilket fint hus gahhhhhhhh : ) : ) När får jag komma och hälsa på? ; ) i sommar? kram Sofia

Hemma på Ekbacken sa...

Ååååå så fint det ser ut. Rena drömhuset. Grattis!
Kram Linda

Anna Margareta sa...

Så fint ni har det. Vi bor på 107 + 70 i källaren och jag älskar det för man behöver inte städa så mycket och huset hinner man ta hand om. Kram!

Anonym sa...

Jag kommer så gärna : ) kramar i massor ja rosé : ) mums

ikas sa...

Men så roligt att läsa....du har FLYTTAT!!! Det måste ju innebära att ni till slut fick sålt?! Grattis, vilken känsla gissar jag!!!

TITTILINA sa...

Vilket fint hus du har!
Och så skönt att du trivs så himla bra. Underbart!
Ser framemot att få följa med på dina renoveringsstrapatser.

Kram

smile sa...

Grattis!! Ser kanonfint ut!

Nellie - the Flying Hippo sa...

Vad härligt att höra att du trivs så bra! Stor kram

Hildas hem - Sofia sa...

Vilket underbart inlägg! Så härligt att höra att du är så glad och nöjd. Jätteroligt! Det ser superfint ut :)

Jag önskar dig en fin dag!
Kram Sofia

Unknown sa...

Vad roligt! Nu har det ordnat sig för dig ju, precis så som du önskade. Ett fint hus fick du tag i också. Du har alltså sålt ditt andra hus nu då? Det verkade hända fort allting.

Ha en bra dag!

Home2tiny sa...

Vilket sprudlande, härligt inlägg. Grattis till ditt fina hus Jennica här kommer du o dina fina tjejer att trivas. Så mysigt att planera, möblera o med spänning se vad som växer i trädgården. En härlig framtid väntar fina dig. Kramisar Tina

Birgit sa...

Så härligt för dig att äntligen få ditt hus!! Som du säger bara angenäma problem och med ett hus tar det ju aldrig slut med jobb, så du behöver ju inte stressa! Så skönt att du trivs!! Det är ju det allra viktigaste!! Är så glad för din skull :)
Ska bli kul att få se lite från insidan sen!
Ha en skön onsdagkväll!
Jag ska läsa ut min bok och fika - det liksom vad man gör hos svärfar :)KRAM

Jennys gömma sa...

Wow, vilket underbart hus!
Grattis till dig! Ska bli roligt att se vad du hittar på med det så småningom :)

kram Jenny

Designtjejen/Emmelie sa...

Så underbart och vilken härlig känsla!!! Vi har precis köpt hus (jag har inte fattat det än...). Nu har vi ju inte flyttat in än, men jag tror att jag kommer känna precis som du när jag kommer på uppfarten :-)
Kramar

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

åh vad roligt .STORT GRATTIS!!
skulle gärna ha hus med ,men det kostar alldeles för mycket om man ska bo kvar i Göteborg och är själv.

Kram
Pernilla

Min plats i solen sa...

Jag vet hur mycket du har längtat Jennica och vilken skön känsla. Så fint och vilken lycka att det är att sätta nyckeln i låset till sitt eget hus. Grattis! :)

Kram på dig