15 april 2013

Händelserik söndag

Vissa dagar blir liksom bara helt överfulla av aktiviteter.
Igår var en sån dag.
Fullt upp!När jag vaknade igår så gjorde jag som jag alltid gör, kollar läget på mobilen. Det vill säga kollar Instagram, Twitter och Facebook. Så att man vet vad som är på gång liksom! Och på flera håll kunde jag läsa att det var sol och vårväder, men när jag kikade ut genom fönstret hemma hos mig så var det helt "suddigt" som Johanna säger. Dimmigt och grått..... Hmm, detta kändes ju väldigt orättvist tyckte jag, men som tur var så ordnade det upp sig framåt förmiddagen!

Hela förmiddagen gick åt till att förbereda för denna veckans stora och mycket viktiga händelse - ommålningen av mitt hus! Hela huset ska målas om invändigt och det ska bli fantastiskt skönt! Mer om det senare.... I vilket fall som helst så bar jag ut så mycket jag kunde av ouppackade kartonger och annat till ett extra rum jag har i ena änden av mitt garage. Och en hel massa stuvades också in i Johannas rum, som är det enda rum som inte behöver målas. Det är redan rosa! :)

På eftermiddagen träffade vi min syster och hennes sambo, och vi gick en härlig promenad i Pålsjöskog i Helsingborg. Det blev till och med våfflor och glass utomhus i solen! Härligt!! Det var många människor som var ute och gick, sprang och lekte i skogen. Och fikade såklart! Som vi har väntat på att denna våren ska ta fart!

Efter denna härliga vårpromenad åkte jag och tjejerna till IKEA och spanade på soffor. Vi ska byta ut de vi har eftersom de inte alls passar in i nya huset, de är alldeles för stora och klumpiga. Vi kom överens om vilken soffa vi ville ha och även färgen, däremot så får vi fundera vidare på om det ska bli en vanlig 3-sits soffa, en soffa med schäslong eller en hörnsoffa. Alla har sina fördelar, fortsättning följer! Jag tror det kommer bli riktigt bra oavsett! Kul och spännande!

 
Det finns inget bättre än när storasyster leker med en! :)

När vi körde hemåt var vi helt slut, men det var bara att bita ihop och åka och handla lite kvällsmat. Hem och äta och då kommer jag på att visst ja! jag skulle ju springa....! Så, efter kvällsmat och efter läggning av lilltjejen så var det bara att dra på springskorna och ge sig ut, klockan halv tio! Jag var rätt seg och tung i benen...en kombination av halvkass uppladdning och även tror jag att veckans långa intervaller satt kvar i benen. Men men, nöjd ändå och framför allt för att jag verkligen tog mig ut!

Nu är det ny vecka och det är så spännande med målningen!
 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej ..
Spännande att måla om hela huset ;)
Lycka till
Mvh Madelene

Kim sa...

Det var en mysig dag! Ska bli spännande att höra vilken soffa det blev.