13 februari 2013

En mysig dag helt enkelt

Trots sjukling hemma
så blev det en mysig dag igår!
Bild: Pinterest

Igår var jag ju hemma med min stora tjej som var sjuk. Det var inte värre med henne än att jag kunde jobba och utan en massa möten och andra störande moment, så fick jag riktigt mycket gjort. Det är ju också onekligen lite mysigare att sitta i en soffa med filt över benen och datorn i knät, och dessutom alltid ha en kopp gott kaffe inom räckhåll än att sitta på ett kontor och dricka läskigt automatkaffe! Och så är det väldigt mysigt att snickesnacka med sjuklingen lite emellanåt.

Det som var mindre mysigt var att det snöade hela dagen. Nu får den väl ändå ge sig, den där vintern. Jag är så oerhört trött på vintern nu. Vinter och kyla....det är något jag absolut inte behöver i mitt liv. Men men, det är ju bara februari så jag antar att jag får stå ut ett tag till.

Senare på eftermidag tog jag och Jossan en tur till stallet innan vi skulle hämta Johanna på dagis. Hon började känna sig bättre och Granit ska ju tas om hand oavsett om man är sjuk eller ej. Jag passade på att springa medan hon mockade och fixade med mat, sedan tittde jag på medan hon red. Hon är en duktig tjej! Duktig på att rida och duktig på att fixa med sin ponny. Och snart är han inte "hennes" längre, på söndag ska vi lämna tillbaka honom. Då har vi haft honom i två månader, tiden går fort men jag tror att vi alla behöver en liten paus nu. Det har ju onekligen blivit en hel del körande och Jossan har varit en kämpe som varit i stallet flera timmar varje dag. Nu tycker hon ju att det är kul, men det är ändå rätt tufft.

Granit

På kvällen tänkte jag att vi skulle mys-fika och äta semlor, som väldigt många andra antar jag! Jag köpte en supergod semla från 'vårt' lilla hembageriet till mig, medan mina "knasbarn" hellre ville ha Delicatobollar och Tom & Jerry kex! Dessa barn..... :)3 kommentarer:

Anonym sa...

hi hi ja barnen vet vad de vill ha. Bella tjatar om semla fast utan mandelmassa! Jag vet vad hon vill år grädden! Skönt att stora tösen mår bättre. Vad duktig hon har varit med hästen.kram Sofia

creando sa...

Lite vemodigt ändå att lämna tillbaka en så söt vän kan jag tro. Men jag vet vilket jobb det är. Har haft häst i många år tidigare... :)

Birgit sa...

Tom och Jerry kex är ju jättegoda! Det måste jag nog köpa hem nån dag!
Kikar bara in en snabbis för att önska dig en skön alla hjärtans dag :) Min lunch är snart slut och rättningshögen bara växer!
KRAM från norr
Ps! Tack för att du hejar på mig! Känns alltid bättre och mer peppande när det finns dom som tror på en!