07 januari 2013

Då var man tillbaka igen

I vardagen alltså.
Nu är det slut på ledighet
och slappa, sköna dagar...

Bild: källa okänd
 Jag har haft en superduperskön semester! Två veckor av totalt lugn, slappande på hög nivå och bara en massa mys. Idag var det dags att ta tag i vardagen igen, och det känns faktiskt helt ok. Men det är inte lätt att komma in i "normala" banor igen. Både jag och tjejerna tyckte det var svårt att komma i säng i bra tid igår.  Och sen i  morse när vi skulle gå upp kändes det ungefär som om det var mitt i natten, helt becksvart ute. Vi har verkligen vänt på dygnet och varit uppe sent på kvällarna och sovit långt in på förmiddagen. Även den lilla skruttan. Men trots att det kändes segt i morse så kom tjejerna upp och de var på gott humör och vi fick en mysig morgon tillsammans. Det är dessutom alltid extra skönt när man vet att man inte ska ses på en vecka.

Och nu är första dagen på jobbet avklarad. Det har gått helt ok, även om ryggen gjorde sig påmind med en gång! Knasigt....jag har ju suttit vid datorn här hemma en hel del under min ledighet, men så fort jag startade upp datorn på jobbet så drog ryggen ihop sig. Får verkligen passa mig så att jag inte får sådär ont igen. Har dock varit duktig och stått upp och jobbat hela dagen, och det hjälpte.

Så - då var man igång igen då.  
Hej 2013!



9 kommentarer:

Anna Margareta sa...

Bort med det ryggonda! Hoppas det blir bättre i morgon. Kram!

Editor sa...

Ja, vad sent de somnade ikväll. Skolan börjar imorgon. Jullovsjetlag.

Home2tiny sa...

Skönt med en bra start på morgonen o få mysa tillsammans. Hoppas de ona i ryggen ger med sig. Kramisar Tina

Anonym sa...

Skönt med en bra start på morgonen. Jag tycker du ska prata med din dotters pedagoger om hur du/lilltjejen upplever mornarna. Pedagogerna måste få henne att känna sig trygg. Tar de emot henne ordentligt? blir hon sedd? Får hon krypa upp i någons famn? Viktigt med mötet på morgonen! kram Sofia

Anonym sa...

Tack för din underbara kommentar hos mig jag vblev så glad : ) <3 //Sofia

Unknown sa...

Hej!
Vad kul att titta in till dig! Vi är lika gamla ser jag och du har ett eget företag liksom jag. Och en dum, ond rygg som jag också har!

Vad har du för företag? Själv ska jag starta upp mitt företag igen efter en längre mammaledighet. Jag driver en fotvårdsklinik.

Hoppas vi ses igen!

Limetwig sa...

Men visst är det skönt att va i rutinerna igen :) Det har sin charm det med!

Kim sa...

Bra att du står upp och jobbar. Då kan du passa på och göra lite tåhävningar ibland också. :)

Birgit sa...

Både för- och nackdelar med vardag igen. För mig blev det bara en dag, idag är jag hemma med en liten sjukling. Men jag får jobba ändå...
Sv: Det går lite sisådär med fastan, men det kommer ett inlägg sen, med lite mer fakta och så. För jo, det är en bra rensning, både för kropp och själ, men det kräver lite förberedelser.
Ha en bra dag! Kram