02 oktober 2012

Förändringar på gång

Kanel & Cayenne 
har gjort förändringar! 



Jag och Nellie har funderat mycket över Kanel & Cayenne, och hur vi vill ta vårt företag vidare. Eller om vi skulle lägga ner. Saker och ting har förändrats, "livet" har gett oss lite andra förutsättning vilket har gjort att vi har fått göra lite förändringar. Vi har funderat fram och tillbaka, och känt att lägga ner vill vi inte göra. Vi har investerat alldeles för mycket tid och hjärta i det här. Men att fokusera vår verksamhet och göra det lite enklare för oss själva, det ville vi göra.

Vi har beslutat att enbart satsa på våra smycken! Det var så Kanel & Cayenne började en gång, och vi återgår till det. Vi designar och tillverkar alla smycken på egen hand, och de görs endast i begränsad upplaga.

Förutom att förändra vårt sortiment, har vi även bestämt oss för att sluta med våra aktiviteter. Vi har också bestämt oss för att sluta blogga och enbart använda oss av Facebook som vår kanal utåt. (Jag fortsätter givetvis att blogga här!) Detta känns mycket spännande! Det ska bli riktigt roligt att bara fokusera på smyckena och se hur det går.

Kika gärna in och titta på höstens och vinterns nya kollektioner - Petrol och Red head.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh ser fram emot smyckena : ) stort lycka till med er verksamhet i vilken form ni än tar er för. facebook är nog rätta elementet tror jag kram Sofia

Anonym sa...

facebook för att synas alltså ; )

Editor sa...

Det är nog ett bra beslut att fokusera, även om det finns så mycket kul man vill göra. Lycka till!