15 september 2012

Inspiration

Ikväll får ni lite vackra bilder.
Inspiration
För mig förmedlar dessa bilder 
lugn och harmoni
inredningen.

Bild: Designporten
Bild: Designporten
Bild: Designporten

Hade egentligen tänkt skriva ett långt inlägg om barn, barnuppfostran, känslan av otillräcklighet som kommer över mig som förälder ibland och om 3-års trots. Det har varit en rejäl dos av det ikväll. Synd....vi som har haft en så mysig dag. Synd att dagen måste sluta med gråt, skrik och höjda röster. Tur dock att lillsyrran i alla fall lyssnar på storsyrran (därav känslan av otillräcklighet) och att storsyrran är så snäll....annars hade lillsyrran troligen fortfarande härjat runt.

Jajaja, jag tror vi tar det inlägget en annan dag. Nu är jag superdupertrött efter en vecka som hittills inte innehållit en natts oavbruten sömn. Så ikväll får ni ett par vackra bilder som inspiration istället. Inte illa det heller!

Vitt - lugn och harmoni. Och så den där underbara färgskalan i den mittersta bilden. Fint!

Kram på er!

4 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Underbara bilder vännen min, och så duktig du är som fixar träningen så bra!!!!! Kram

Birgit sa...

Härliga bilder! Hoppas du får sova gott i natt och imorgon är en ny dag. Det är ju så ibland, det funkar inte som man hade önskat, men det blir bra!
Tack för din kommentar, den värmde! Och jag ska göra som du sa, en sak i taget och andas!!
Sov gott!
Kram

J, P, C och A sa...

Fina bilder! Det där med 3-årstrotsen ja, den upplever vi här också.... Puh!! Men som tur är går det ju lite upp och ner :) Ha en fin söndag! Kram Josefin

Designtjejen/Emmelie sa...

Åh vilka jätte fina bilder!!