13 juni 2012

Sommarlov

Idag var det skolavslutning för Josefine! Det är alltid lika roligt att vara med tycker jag. Man kan liksom på ett sätt minnas hur underbart och speciellt det kändes, även om man samtidigt aldrig riktigt kan få tillbaka den där pirrande känslan som man hade när man tänkte på att ett helt långt sommarlov låg framför en. Men fint är det! Och jag får alltid gåshud av "Den blomstertid nu kommer", så fint.

Det är också så mysigt att se alla fina barn. De små, som går i förskoleklass och första klass, de ser så glada och stolta ut. Samtidigt som de tycker det är lite konstigt och läskigt med alla föräldrar som står och tittar. Medan de stora, de som går i femman och sexan, försöker sig på konsttricket att se lite coola och oberörda ut, samtidigt som de är så finklädda och lika förväntansfulla som de små!

På Josefines skola så firas skolavslutningen ute på skolgården där alla barn, lärare och föräldrar samlas. Det blir en hel del folk! Och så sjunger vi tillsammans, men även solosång och skolorkestern spelar, tal av rektor och lite så. Riktigt trevlig avslutning! Och vädret - jag säger bara det, vilken himla tur med vädret! Klarblå himmel och gassande sol! Riktigt skolavslutningsväder!



3 kommentarer:

Kim sa...

Fina Jossan! Jag vill också ha sommarlov! Nåja, bara 3,5 vecka kvar till semestern iaf!

Björn sa...

Så fin klänning!En riktig skolavslutningsklänning på en söt tjej.Skönt med sommarlov som mormor och morfar har hela tiden

Louis Vuitton Replica sa...

These Louis Vuitton handbags would be nice investments for you in long term.