08 maj 2012

Kvällsövningar

Så, nu har jag gjort mina övningar! Jag var ju hos sjukgymnasten igår för att komma tillrätta med min höft och då fick jag lite olika övningar jag ska göra, både stretch- och styrkeövningar. Herregud vad min rumpa är stel! Om nu någon, mot förmodan, skulle vara intresserade....hihihi! Det är grymt plågsamt att stretcha, att jag inte tänkt på det tidigare... Det visar väl bara på hur länge sedan det var jag faktiskt sträckte ut efter ett träningspass, och på behovet av att jag gör det!

Just nu är jag supersugen på att sätta igång och träna och då är det ju såklart lite frustrerande att bara kunna sitta här och stretcha, men jag antar att jag måste börja någonstans. Jag ska börja med styrketräning hemma också, men denna veckan fokuserar jag på att hinna göra stretchövningarna ordentligt, morgon och kväll.

För övrigt sitter jag här med en kopp kaffe och bloggar lite, spelar lite wordfeud och surfar runt lite. Jag bara älskar att surfa runt på olika siter och bloggar och inspireras av fina miljöer! Åhh, vad jag längtar tills jag har mitt eget hus att inreda. Jag trivs jättebra här hemma också, men det känns ändå lite grann som om man bara går och väntar. Väntar på att kunna starta om på ett nytt ställe.

Men, i väntan på det så njuter jag av vackra bilder och planerar och myser!

Bild: Källa okänd

2 kommentarer:

Kim sa...

Vad bra att du börjat med dina övningar! Det är klart att det är segt, men jag tror det kommer att hjälpa jättebra. Dessutom går det alltid relativt snabbt att bli smidigare och bättre i början, så det är roligt när man märker resultat direkt.

Birgit sa...

Streching är faktiskt jätteviktigt o bra för kroppen! (nu ska jag kanske inte säga nåt, för jag tycker det är dötrist att strecha... och det lär jag väl få betala för nån dag...) Hoppas du får en fin helg med massor av energi! (så att du snart kan börja träna!)Kram