19 februari 2012

Helgen som gick

Min dator har varit i händerna på antingen liten tjej eller stor tjej hela helgen, därav dåligt bloggande! :) Det har dock varit en lugn och skön helg, vi har mest skrotat omkring här hemma, jag och tjejerna.

Helgen inleddes med mysig fredagskväll tillsammans med Christine. Hon kom in till oss på middag och vi satt och pratade och pratade hela kvällen, supermysigt! Jens träffade kompisar och Josefine sov över hos kompis, så det var bara jag, Johanna och Christine. Det blev en riktigt god middag om jag får säga det själv, recept från Linas matkasse. Gott vin som Christine hade med sig och så en underbar glass som jag fick tips om av Sara. Mint med mörk choklad från Carte dór. Har ni inte smakat den så gör det, helt ljuvligt god!


Igår var vi alla tre lite trötta och lättirriterade. Jag efter att ha suttit uppe för länge och gått upp för tidigt, Jossan av samma anledning och Johanna för att hon inte sov någon middag och var allt annat än glad på eftermiddagen. Men men, vi tog det ju bara lugnt hemma så det gick bra. Kvällen avslutades i soffan med Jossan och Melodifestivalen, vi hade supermysigt! Knepig omgång dock....Youngbloods låt var en dålig kopia av Manboy och Popular tillsammans. Maria BenHajji var en dålig Shirley Clamp/Sonja Aldén kopia och Andreas Johnsson var en dålig kopia av sig själv, han måste ha sjungit den låten förr?! Och Ranelid vill jag inte ens kommentera....vilken egogubbe! Märkte han ens att han hade en sångerska med sig?! Jag vet....humor och allt det där....men nej, bara pinsamt! Och varför varför varför åkte Love Generation ut?! Och Mattias Andreasson?! Nej, knasig omgång!

Idag var vi alla mer utsövda och på G! Vi åkte iväg och träffade Jossans förra ridlärare, för att Jossan skulle rida hennes busiga Shetlandsponny! Hon har köpt en ursöt liten Shetlandsponny till sina små döttrar som är 5 och 3 år gamla. Dock är denna lilla ponny väldigt busig och att sätta en liten tjej på honom nu funkar inte så bra, så Jossan (som fortfarande är tillräckligt lätt för en så liten häst) ska rida honom och försöka få lite pli på honom. Han är supersöt - vit, blå ögon och alldeles lurvig av lång vinterpäls! Och så heter han Tornado! :) Allt gick bra, Jossan red, vi tittade på och på vägen tillbaka in i stallet fick Johanna hjälpa till att leda honom - vilken lycka! :)




Nu börjar söndagskvällen ta slut och det är dags att börja fundera på en ny vecka. Sportlov är det minsann! Det märks dock inte så mycket här hemma, Jossan är visserligen ledig men vi ska inte iväg någonstans utan jobbar på som vanligt. Jossan har lite planer med kompisar, stallet och sådär. För mig väntar en vecka full av jobb, en middag med kompis samt fest på lördag. Och fortsatt mys med de goaste tjejerna som finns!



3 kommentarer:

Kim sa...

Hahaha det ser riktigt roligt ut med en häst som är lika stor (liten) som Hannis! Sötaste barnen som alltid!

Birgit sa...

Låter som en helt perfekt helg :)

Anonym sa...

Hej jen, åh, det var så mysigt att trippa över till dig o tusen tack för supergod mat, glömde be om receptet. Vi får ta en repris när jag kommer hem, då är det jag som bjuder dig på mat, stor kram från stin, din grannfru/kranskulla, hihihihi