29 februari 2012

Frånvaro

Ni är så himla gulliga! Flera av er har hört av sig till mig på olika sätt för att kolla läget. Varför bloggar jag inte? Har något hänt? Jag blir så glad över att jag har så många fantastiska människor runt omkring mig som bryr sig så om mig! Vilken otrolig förmån med sådan familj och sådana vänner! Jag känner mig lyckligt lottad!

Varför har jag inte bloggat då? Det främsta skälet till att det varit helt tyst i två dagar är att vårt internet här hemma inte har fungerat. Och att det varit ganska så dåligt med uppdateringar tidigare också, är att jag helt enkelt inte hunnit med. Det är ganska så mycket med Kanel & Cayenne just nu, vilket självklart är roligt men det kräver också en hel del!


Det finns en hel del att skriva men det får bli ett kort inlägg ikväll. Jag är så trött och jag har ändå lite kvar att göra. Ville mest kika in och skriva ett par rader! Det kommer mer i morgon....

Sov gott finingar!

Bild: Design Seed

Det har varit riktig vår i luften de senaste dagarna! Sol, blå himmel, lite värme i luften och så underbara 11-12 plusgrader! Helt ljuvligt och det är en så underbar känsla att veta att allt det fantastiska med våren och sommaren ligger framför en. Man vill stanna upp, luta sig mot en varm husvägg, blunda och känna solen mot ansiktet och bara ta vara på stunden.

3 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Hej giding;) så skönt att du är tillbaka! Kramar

Birgit sa...

Det töar t o m här!! (för tidigt, tycker jag)
Hoppas du får en trevlig helg!! (ska bli kul att läsa vad du haft för dig, när du får tid o ork att skriva) Kram

Jejje sa...

internet strul är inge kul.Härligt att det funkar igen:)själv har jag inte haft så mycket tid för bloggandet,men det blir väl bättre.
Härligt med vår,hos dig grönskar det väl snart.Själv har vi snö till låren:))

ha en underbar helg /kramar jejje