10 februari 2012

Bokklubben

Igår hade jag träff med min bokklubb på kvällen. Så himla mysig det är! Vi har hållit på i 11 år nu, det är helt otroligt när man tänker på det. När vi började så kände jag en av tjejerna, eller kände och kände....det var en tjej på mitt dåvarande jobb som undrade om jag ville vara med i deras bokklubb eftersom de gärna ville vara en till. Jag kände inte henne speciellt väl. Och på den vägen är det! Vi är fem tjejer som träffas en gång i månaden och pratar om en bok som vi har läst - och så pratar vi såklart om en himla massa annat också!

Jag kände alltså inte dessa fem tjejer när vi började och eftersom de är totalt olika mig, så hade jag heller aldrig kommit kontakt med dem om det inte varit för bokklubben. Men nu har vi alltså setts ungefär 10 gånger om året i 11 år, vilket såklart gör att vi lärt känna varandra riktigt bra. Det är lite speciellt!

Vi träffas alltid hemma hos den som valt bok, äter lite och pratar hela kvällen. Dessa kvällar tenderar att bli senare och senare eftersom vi har så otroligt mycket att prata om när vi ses! De andra bor i Malmö, så jag har dessutom en halvtimme att köra hem varje gång och igår var jag inte hemma förrän klockan var halv ett på natten! Det känns i huvudet idag kan jag säga....eftersom jag redan har en liten sömnskuld med tanke på flera sena kvällar denna veckan med K&C's bokföring.

Boken vi hade läst till denna gången hette "Gåvan" och var skriven av Cecilia Ahern. Vi var alla överens om att vi gillade boken, vilket är ganska ovanligt. Det är alltid någon med avvikande åsikt. Tyvärr hade jag inte riktigt hunnit läsa ut den på grund av de där bokföringskvällarna, men jag ska absolut läsa ut den. Rekommenderas!


2 kommentarer:

Kim sa...

Jag tycker det är så roligt med din bokklubb. Det är bra att du har den tycker jag!

Jennica... sa...

Tack Kimman! Det tycker jag med! :)
Kram!