22 januari 2012

Hej då Spirit

Idag är det dags. Idag skall Josefine lämna tillbaka Spirit, hästen som hon har haft under fem veckor. Det skulle ju kunna bli en väldigt sorglig dag, eftersom detta har varit en önskedröm som gått i uppfyllelse för henne. Att få ha en "egen häst"! Men jag tror att hon är ganska så nöjd faktiskt. Även om hon inte klagat en endaste dag utan glatt åkt ner till stallet varje dag och tagit hand om Spirit, så tror jag nog att hon nu ser fram emot att kunna vara med kompisar på kvällarna. Att inte ha något "måste". En nyttig erfarenhet tycker den kloka mamman! :)

Hon sa faktiskt själv till mig i går att hon borde vara mer ledsen, men att hon faktiskt kände sig väldigt nöjd. Att hon såg fram emot att kunna stanna längre på fritidsgården efter skolan och att vara med kompisar. Sedan så kommer hon ju att hänga i stallet på helgerna ändå, så det kommer inte vara så att hon kommer att lida brist på hästar precis! Och vi ska prata med Spirits ägare för att se om Josefine kan komma och rida honom ibland, nu när det har lärt känna varandra och börjar få ett fint samspel de där två!

Men nu ska han alltså lämnas tillbaka. Det är en go och fin liten ponny och det har varit roligt att haft honom i familjen under fem veckor! :)



Inga kommentarer: