08 december 2011

Superkul

Precis! Superkul var det att stå på julmarknad på jobbet idag! Två timmar, mycket folk, väldigt intensivt och riktigt riktigt bra försäljning! Det var verkligen roligt. Det var så roligt för att vi sålde lite av varje, men speciellt våra smycken gick bra. Vi sålde till och med slut på flera av dem! Och så var det också extra roligt eftersom många stod och pratade en stund, ställde frågor och verkade uppriktigt vara intresserade av vårt företag, våra idéer och våra saker. Jättekul! En riktig boost! Det kan man ju behöva ibland.

5 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Vad kul- ja en självförtroendeboost är aldrig fel!!! Kram

Livet - här och nu sa...

Vad härligt att det var så kul på jobbets julmarknad, skönt efter helgens mindre inspirerande marknad. Att försäljningen gick bra är ju också ett extra plus! Har ni så det räcker till helgens julmarknad??

Kram

Björn sa...

Det var ju jättekul. Kan du inte snacka med Ingvar och få en vrå i IKEA´s familyhörna på varuhusen. Du får visserligen anställa några hundra men det kan det ju vara värt.

P

Kim sa...

Så bra! Heja er!! =D

Louise sa...

Åh vad roligt för er. Jag bokade upp mig o Marianne med Amazing you. Mensen var planerna för mig attvara i Tyskland. Så vi fick dra oss ur :(. Men en annan gång :)!