20 november 2011

Pyssel, te och musik

Klockan är snart tolv på natten. Men här lyser flitens lampa, det ryker om tekoppen, Joshua Radin sjunger och jag pysslar! Lite knasigt kanske, men vad gör man inte när timmarna på dag- och kvällstid inte räcker till, då blir det till att utnyttja nattimmarna också. Tänker inte hålla på så hemskt länge till, ville bara testa en idé jag såg.

Det har varit en bra helg för övrigt, den har gått så himla snabbt bara. I går var det sista gången på smyckekursen för denna terminen. Denna hösten har ju gått så snabbt! Det var nöjda deltagare som riktigt sög ur det sista ur kursen, de sa knappt ett knäpp under hela tiden, bara pärlade, pärlade och pärlade! På kvällen var jag hos en kompis på tjejmiddag och hade riktigt kul! Det var en härligt glatt gäng och massor av god mat, prat och skratt - kul!

Idag har vi varit hos Jens syster som fyllde år. Det blev också en mysig eftermiddag och kväll med mycket prat, skratt och goda kakor och tårta! Nu sitter jag alltså här och ska avsluta helgen med att julpyssla. Om en vecka är det premiär för julmarknad på Kulturen i Lund, och då ska allt vara klart.

Denna poster finns i en uppsjö olika varianter. Originalet är 'Keep calm and carry on', men idag tyckte jag detta var passande! :)

2 kommentarer:

Kim sa...

Låter mysigt! Det ska bli riktigt kul att komma och hälsa på er på Kulturen! Vi dyker förmodligen upp på lördagen. Så du lyssnar på Joshua Radin alltså? Vad tycker du? *nyfis*

Jennica... sa...

Älskar Joshua Radin! :)