01 september 2011

En helt vanlig dag

Dagen idag började ju sisådär, men sedan fortsatte den helt ok. Helt ok dag på jobbet, och sedan kom jag ut och sprang i kväll. Så jodå, det blev en helt ok dag idag ändå. Och så har ju solen skinit hela dagen! Inte en endaste droppe regn har jag sett idag, och det var länge sedan det inte kom något regn på hela dagen. Mer sånt tack!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen tänkte jag. Inget superkul blogginlägg idag precis, men det har faktiskt inte hänt något speciellt alls. I morgon däremot, då händer det grejor! Då är det fest på jobbet och temat är Hollywood! På min avdelning älskar vi dessa årliga fester och vi tycker också det är kul att spexa till dessa teman lite, vi har alltid vår egen touch på det hela. Sedan är vi ju 'teaterapor' hela högen och har absolut inget emot att göra en storslagen entré, vilket innebär att vi varje år kommer lite försent och gör just en storslagen entré. Morgondagen kommer inte vara något undantag! :) Eftersom jag inte vet vem som är här inne och kikar så kan jag tyvärr inte avslöja vad vi ska klä ut oss till just nu, men jag lovar att rapportera i morgon! :)

Kram på er!

1 kommentar:

Johanna Stålros sa...

Hej vännen, som det har strulat med utlottningen- men kul att du vill vara med;) Nu ska det funka att lägga till sig som följare- annars för du hojja;) KRAM