28 september 2011

Blir så glad

Vi har två bilar, varav den ena är en liten Lupo. Inte världens mest bekväma bil, men den går och den funkar bra att pendla med till jobbet. Den senaste veckan har det låtit mycket konstigt om den när man kört över gupp eller liknande. Först trodde jag att det låg något i bagageluckan, som liksom hoppade till och slog i varje gång det skumpade till i bilen. Men där låg inget. Vad kunde det då vara? Jag såg framför mig att "någon balk" undertill höll på att gå av eller liknande. Och jag såg många tusenlappar segla iväg....man kan ju knappt köra förbi en bilverkstad utan att det kostar något.

Jens körde i alla fall in till den lilla verkstad som vi har hittat här i närheten av där vi bor, och bad dem ta en titt. Det visade sig att avgasröret satt löst, fästena hade rostat sönder, men det fixade de genom att löda fast dem igen. Perfekt!

Och vad kostade nu detta kalaset då....? Jo, "ni kan ju komma in med en nybakt kaka någon gång!"

Hur glad blir man inte då?! Vi har verkligen inte råd med några bilutgifter just nu och var så nervösa över hur mycket detta skulle kosta. Samtidigt så var vi ju tvungna att åtgärda det. Jag ska definitivt åka ner med en nybakad kaka till verkstadskillarna - det är de värda!

5 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Vilken glad överraskning;) Kram Johanna

Jessica sa...

Visst blir man glad när människor agerar på det viset. Kanske inte mycket för dem, eller å är det det, men än mer för mottagaren! Kram till dig fina!

Livet - här och nu sa...

Vad skönt att det inte var värre och att de så snabbt och smidigt kunde hjälpa er! De är nog värda två kakor!!!

Kram

Kim sa...

Schyssta snubbar! =) Men så är ju kakor iofs vansinnesgott. :)

Birgit sa...

Antar att ni bor på ett mindre ställen, för var annars händer sånt här!! Du får väl slänga till ett par nybakade bullar med! Trevlig helg!! Kram från norr