29 augusti 2011

Inget nytt under solen

Nä....inga fantastiska saker hände denna måndag. Fullt upp på jobbet, dock lite frustrerande som vanligt. Hektiskt hemma med matlagning, läxläsning och läggande av barn. Också lite frustrerande som vanligt, eftersom jag helst av allt bara velat gosa med mina sötnosar i soffan och inte tjatat om mat, läxor, bad och sömn... Men men, de verkar tycka om mig ändå! ;)

Nu har jag bloggat lite på Kanel & Cayenne, vi sköter bloggen och Facebook varannan vecka jag och Nellie. Kul! Hoppas att ni tittar in där också! Ibland kryper det riktigt i kroppen på mig av längtan efter att kunna ägna K&C mer tid, mer tid i piggt tillstånd och inte bara sent på kvällen då jag är trött. En dag....en dag...

Just nu sitter jag här och lyssnar till vinden som viner runt husknutarna...riktig höstkänsla. Nu är det nog lika bra att lägga ner alla tankar på sommaren, fast det är faktiskt två dagar kvar av augusti som är en sommarmånad. Så det så! Men med denna blåst och regnet som smattrar mot rutorna, mina raggsockar på fötterna och min tekopp som står framför mig så känns det allt annat än sommar kan jag säga!

I morgon är det är dags för iForm loppet! Jag springer tillsammans med min syster, Lina, Nellie och Nellies mamma Eva. Vi springer alla 5 km utom min syster som tar sig an milen. Ska bli riktigt skoj och snälla - håll alla tummar ni har i morgon kväll för fint väder! I alla fall uppehåll....vi ska ju picknicka! :)

KRAM på er allihop!

1 kommentar:

Kim sa...

Ja frågan är vad man ska springa i när det är så pass kallt...