25 maj 2011

Romantiskt tema

Just nu pågår en vecka med romantiskt tema på Lödde centrum, ett litet köpcentra i närheten av där vi bor. Butikerna kommer att skylta och ha erbjudanden enligt temat. I den öppna delen i mitten av köpcentrat finns utställare och här har Kanel & Cayenne ett bord!

Jag var där och satte i ordning vårt bord idag, det var riktigt kul! Jag trivs så bra med det. Såå roligt att bygga upp bordet, att försöka göra alla produkter rättvisa och skapa den känsla vi vill förmedla. Och för att inte tala om alla människor man pratar med, det är verkligen superkul! Ibland blir allt så tydligt, vad man verkligen vill göra och hur bra man mår när man gör något som man verkligen brinner för!

Vårt bord kommer att vara obemannat, eftersom vi ju såklart jobbar på "vanliga jobbet". Kanske att jag är där lite en stund i helgen, men annars är tanken att jag åker dit och tittar till allt och fyller på med informationslappar och sådär. Men det är stor skillnad på att vara där och inte. När jag hämtat tjejerna efter skola och dagis så åkte vi dit, Jossan ville se hur det blev. Vi passade på att handla och gå på bibblan också. Jag stod vid bordet ett tag och bara på den korta stunden så delade jag ut flera lappar och pratade med många, berättade om vad Kanel & Cayenne är för företag och de allra flesta verkar intresserade. Men de hade inte stannat och tagit en lapp om jag inte stått där....inte de jag pratade med i alla fall. De går förbi, stannar till och tittar sådär lite på avstånd. Men om man säger hej, så kommer de fram och ställer frågor.

Har ni vägarna förbi Löddeköpinge, så är ni välkomna att kika på vårt bord! :)

Frukost för två!




















Fina Falbyporslinet




















Våra smycken visar vi upp på foton, pga stöldrisken.



















Förslag på tre olika bröllopsinbjudningar 






































3 kommentarer:

Kim sa...

Så fint! Så spännande det är med K&C!

Ann-Charlotte sa...

Så vackert det är dukat och så inbjudande det ser ut. Vågar ni ha det obemannat?

Jennica... sa...

Javisst är det spännande!

Vi har faktiskt vågat oss på att ha det obemannat. Smyckena har vi bara tagit foto på dock, de vågar vi inte ha där. Men porslinet känns rätt lugnt faktiskt. Var där och tittade till det idag, och det såg fint ut fortfarande.