20 april 2011

Linas matkasse













Vi har börjat köpa Linas Matkasse. De flesta av er vet säkerligen vad det innebär, men om nu någon skulle ha missat det så funkar det såhär. Varannan vecka så levereras en matkasse hem till dörren, den innehåller fem middagar för fyra personer. Dock så blir det alltid en eller två matlådor över per måltid, vilket är superbra! Detta kostar 749:- och det är inte dyrare än om vi handlat själva.

Det som är bra med detta är, förutom det uppenbara - att man slipper handla själv och att maten kommer till dörren, är att man med själva matkassen får recept. All mat i matkassen är ju uträknad efter recepten, inget spill, allt används. Det blir roligare att laga mat efter nya recept och man slipper komma på vad man ska handla och göra till middag.

Dessutom är det bra råvaror, jättefina grönsaker och det är viktigt. Ofta är det ekologiska val också, vilket jag gillar.

Upplägget är en snabb måltid, fyra medel och en som de kallar tuff, vilket innebär att det är lite fler moment och tar lite längre tid. En måltid för helgen alltså. Men annars så är det enkelt att tillaga och går relativt snabbt. Av de fem middagarna är också en vegetarisk och så är det en soppa, vilket också är kul - variation är bra!

Så - jag rekommenderar Linas Matkasse! Jag är väldigt nöjd!
Ikväll åt vi inkokt lax med kokt potatis, romsås, timjanmorötter och sockerärtor - mums!

Inga kommentarer: