21 april 2011

Första glasstunden utomhus

Idag har det varit en lugn och skön semesterdag. Hade egentligen lite andra planer än det som verkligen skedde, men det känns absolut helt ok att detta inte blev av. Det har varit en lugn och skön dag, och det behövs det också som bekant. Tanken var att jag skulle ta tag i en massa "måsten" här hemma, sånt som jag inte hinner i vanliga fall då jag jobbar. Men det var riktigt skönt att bara ta en dag som den kom och inte stressa runt.

Jossan har lekt med kompis idag och Jens har jobbat. Själv har jag hunnit med att handla, smygkika utanför ett hus som är till salu som jag är nyfiken på :) , jobbat lite med Kanel & Cayenne, lagat mat, tvättat ett par maskiner och vikt tvätt, dammsugit köket, lekt med Johanna, planterat penséer och nu sist myst med Jossan framför tv'n. Oj! det blev ju en hel del ändå! :)

Jens är i Malmö hos kompisar och grillar och spelar poker. Därför är det nu Jossan som ligger här och snusar i sängen bredvid mig. Rätt skönt att ligga här och blogga, surfa och bläddra i tidningar och kunna somna precis när man känner för det.

Efter kvällsmaten så blev vi så glassugna, jag och tjejerna, så vi åkte iväg och köpte glass. Vi kollade först om glasskiosken i Barsebäck hade öppnat, men det hade den tyvärr inte. Det hade varit mysigt att sitta nere i hamnen och ätit glass, det har ju varit en superskön kväll. I stället blev det vår lilla jourbutik som fick stå för glassen och vi satt på några stenar utanför och åt, inte så vacker omgivning precis men mysigt hade vi.





1 kommentar:

Kim sa...

Så himla mysigt!! Och det är så himla gulligt att Hannis tittar så beundrande på Jossan!