31 mars 2011

Älskar barnskor

Jag och Johanna har varit och handlat skor till henne idag. Det behövdes dagisskor nu när det snart börjar (förhoppningsvis) bli vår och vinterstövlarna blir för varma, gummistövlar och ett par skor som man kan ha när man inte vill ha smutsiga dagisskor på sig.

Det är såå kul att handla barnskor! Allt är så gulligt i de där små storlekarna. Johanna har storlek 23 nu. Det blev ett ganska så bra inköp och både jag och Johanna var nöjda. Hon provade noga innan hon bestämde sig. Förmodligen alla gummistövlar i butiken och när det var klart så la hon ut alla på en lång rad och hoppade hinder. Det var en trött och svettig mamma som körde hem efter den lilla shoppingturen! :)



5 kommentarer:

Kim sa...

Hahaha, hon är för rolig den Johannan! Och så fina nya skor!

Lina sa...

Åh så söta skor! Fanns gummistövlarna i stl 39? ;) Bra att hon är så påhittig! Shopping brukar ju vara supertråkigt i den åldern, så det är ju toppen att hon kan förvandla skoaffären till en lekplats! :D

Jennica... sa...

@Lina: Tyvärr fanns inte gummistövlarna i stl 39, de går bara till 37. Jag kollade faktiskt! :) De är superfina! Däremot så fanns faktiskt fler i vuxenstorlek i andra färger och mönster som var fina!

Anonym sa...

Vilka underbara små stövlar! Älskar prickigt! Var hittar man sådana?

T

Jennica... sa...

Ja, visst är prickigt fantastiskt! :)

Dessa hittar du på Din Sko.