15 december 2010

Kanel & Cayenne jobb

Har suttit och gått igenom alla produkter i butiken, kollat priser, texter och annat så det ser bra ut. Vårt mål är att få upp webbutiken i morgon, allra senast på fredag. Till helgen ska vi stå på den sista julmarknaden, både lördag och söndag. Det blir på Jakriborg i Hjärup, välkomna att komma förbi om ni känner för det. Jakriborg är ju ett speciellt bostadsområde, med väldigt speciell arkitektur så det ska bli väldigt kul att stå där!

Nu är jag i alla fall färdigjobbad för ikväll. Tredje skiftet avslutat! 1:a - vanliga jobbet, 2:a - barnen, middagen, läggning osv, 3:e - K&C. :) Men jag klagar inte! Det är självvalt och det är så himla kul att vi kommit igång med Kanel & Cayenne. Vi har skrivit avtal med vårt jobb (vi jobbar ju på samma jobb jag och Nellie) nu också, så det är fritt fram att öppna upp webbutiken. Det är inte så mycket ett konkurrensavtal, det handlar mer om lojalitet. Man ska ha sin primära lojalitet mot sitt företag där man är anställd. Det man gör på fritiden ska inte inverka på orken och fokusen på sitt arbete.

Nä, nu är det dags att göra sig i ordning för sängen. Sitter och lyssnar på Johanna som har börjat hosta en massa..... Hoppas bara det är tillfälligt....funderar på att ta upp henne och ge henne hostmedicin....men tror inte det hjälper nu i natt ändå. Det måste man nog ta några gånger för att det ska börja hjälpa.... Ja ja, hellre hosta än maginfluensa. Den verkar vi har klarat oss från den här gången i alla fall! Det har ju gått på dagis...

I morgon ska Johanna ha tomtefest på dagis och då är det tomteluva som gäller. Jossan ska ha innebandyturnering hela dagen så där är det speciella vit och röda kläder som ska på, frisyren fixar kompisarna! Underbara ungar! :)

1 kommentar:

Jejje sa...

vad spännande med webbutiken:))hoppas dottern klarar sig från sjukdom nu när det snart är jul.-Här har vi en hemsk hosta,jag har haft hosta i 2 veckor.Hugge är frisk nu,men han har varit borta från hockeyn jättelänge.Ninni har haft det 1 vecka.
vi har så svårt att sova på natten,man har blivit hes och även ont i öronen.
Här snöar det för fullt o blåser,bara nån minusgrad/kramar

julsaltet verkar spännande,ska nog testa det:))