16 november 2010

Dagis stängt

Idag håller dagis stängt pga planeringsdag, så jag är hemma med Johanna. Riktigt mysigt! En av de tjejer som var mammaledig samtidigt som jag har lagt sin sons 2-års kalas nu på förmiddagen, eftersom alla ändå är hemma från dagis. Smart. :) Så om en timme ska jag och Johanna på kalas!

I eftermiddag tänkte jag åka in till jobbet och fika lite med mina arbetskamrater, så att de får träffa Johanna. Jag pratar ju så mycket om henne, så jag tänkte det kunde vara kul! Så, det kommer att bli en mysig dag! Inte så dumt med en sån dag mitt i alltihop! :)

4 kommentarer:

Kim sa...

Ha det så mysigt idag och hälsa Hannis!

Jennica... sa...

Nu har vi varit på kalas! Herregud så intensivt! Men kul såklart! :)

Jejje sa...

en mysig dag att bara få träffas:))mysigt med era "gröna"gräsmattor.....brukar ni få snö till jul?/kram

Jennica... sa...

@ Jejje: Snö till jul är ganska så ovanligt här. Vi hade det förra året och det var väldigt mysigt. Tyvärr brukar vädret runt jul vara ungefär detsamma som under hösten, dvs blåsigt, regnigt och kallt. Inget vidare julväder precis. Om det kommer snö, så brukar det komma i januari februari. Och så kanske en helt omotiverad dos i april eller så! :) Men oavsett när den kommer så lägger den sig sällan längre än några dagar, med undantag för förra året då vi hade snö ganska så länge.