24 oktober 2010

Trött igen....

Jag är så trött på att vara trött! Och ändå fick jag ju sova helt själv i natt. Det kändes grymt lyxigt att krypa ner i extrasängen ute i biorummet och läsa en tidning, alldeles själv, alldeles tyst. När klockan var nio så släckte jag lampan, då hade jag redan somnat ifrån tidningen flera gånger. Sov som en stock till klockan var halv fyra ungefär, då vaknade jag och hade lite svårt att somna om. Men det gick och jag sov och vaknade i omgångar till klockan var ungefär nio. Underbart skönt! Det är så härligt tyst och mörkt ute i biorummet!

Sedan har det varit rull rulle hela dagen! Frukost hela familjen, en dusch tillsammans med Johanna, lite lek och sedan åkte jag och Jossan iväg och shoppade.Vi köpte vinterstövlar och lite kläder till henne, hon behöver verkligen fylla på i garderoben. När shoppingen var klar så åkte vi och hämtade hennes kompis och så skjutsade jag tjejerna till bio. Jag och Johanna åkte hem och åt lite och sedan var det dags att hämta hem de stora tjejerna igen. Nu på kvällen har det varit mer lek och nu sover Johanna och Jossan ska snart krypa ner hon med.

När alla barn har kommit till ro så ska jag ta itu med några "måsten", faktiskt första tillfället på hela helgen som jag har haft att göra detta. Det är alltid så himla skönt att kunna stryka lite på att-göra-listan tycker jag. :)

3 kommentarer:

Jejje sa...

hoppas du är utvilad och känner dig piggare:)).....Lustigt ,jag tänkte skriva om mina måsten och va skönt att få stryka lite på att "göra" listan i mitt senaste inlägg.Men jag gjorde inte det.:))Komiskt att se i ditt inlägg :))Ha en underbar start på veckan/kram jejje

Jennica... sa...

Great minds think alike! :)

Jejje sa...

sv.ja du,han kan faktiskt klippa bra.han klipper syskon barn ,nån släkting och så.Både med maskin o sax.Men mig vågar han inte klippa.Synd,tycker jag.Sov gott/jejje