16 september 2010

Terminsstarten

Ikväll har jag varit på föräldramöte på Johannas dagis. Det gick bra och jag sa till min fina svärmor som var här och passade tjejerna, att jag är så himla nöjd med dagiset och personalen. Antingen så är jag en himla positiv person eller så har vi haft en väldig tur med båda tjejernas dagis, skola och fritids. Jag tycker att allt fungerar väldigt bra! Och båda tjejerna trivs kanon, och det är ju trots allt det viktigaste. Jossan säger själv att hon gillar skolan och sin fritidsklubb, och när man nämner ordet 'dagis' för Johanna så skrattar hon och studsar och hoppar. :)

Det är ju en hel del att fixa med så här i terminsstarten. Nu har det varit föräldramöte på dagis, skola, fritidsklubben och gymnastikföreningen. En massa olika kläder och saker till fritidsaktiviteter ska införskaffas. Man ska få in rutiner för vardagslogistiken. Men jag tycker att nu börjar vi få kläm på det här, bara lite höstjackor och sånt kvar som ska handlas men själva logistiken börjar funka. Skönt!

Ikväll är Jens på after work och jag sitter här framför datorn. Känner att ögonen börjar gå i kors, så det blir en tidig kväll i säng. Ska göra mig en kopp te och lägga mig att läsa och höra på vinden som viner utanför. Riktigt mysigt faktiskt!

1 kommentar:

Jejje sa...

Visst är det skönt med rutiner och att det flyter på.....Låter som en mysig kväll du har,njut o lyssna på vinden...-Gonatt