06 september 2010

Galet kul!

I fredags var det företagsfest, och vilken fest det blev! :) Vi är ett antal avdelningar som sitter i samma hus och ansvaret för årets företagsfest går runt bland oss, och oftast så är det ett specifikt tema. I år var temat Grekisk charter och inbjudan var utformad som en flygbiljett. Klädsel: charter. Men eftersom vi är som vi är, jag och mina arbetskamrater så kan ju inte vi komma klädda som alla andra och därför har vi spånat på våra "kostymer" hela förra veckan. Till slut så bestämde vi att vi skulle komma som grekiska gudar istället för att vara charterklädda.

Så när alla andra sprang runt i sommarklänningar, badkläder, flipflops, solhattar och med accessoarer som cyklop, badringar och simfötter - så hade vi på oss vita lakan som vi draperat runt oss och i midjan hade vi guldfärgade rep med tofsar. Vi hade kransar av murgröna (som skulle föreställa lagerkransar) på huvudet och sandaler på fötterna, eller liknande. Jättefint blev det! :)

Vi är små teaterapor allihop som jag jobbar med, så varje år så kommer vi medvetet lite sent och så gör vi entré! Det har blivit så nu, att alla vet om detta och är såå spända på vad vi ska hitta på. :) Så, även i år gjorde vi entré. Vi kom in allihop, dansande med stora palmblad som vi vajade med, vindruvor i händerna och vissa hade vinglas. Helt galet och alla applåderade. :) Så fortsatte det hela kvällen.....

Vi dansade och dansade och dansade och dansade...... i fem timmar i sträck! Och då menar jag verkligen dansade, ingen findans precis! :) Mycket hoppande......i flipflops. På asfalt.....festen hölls i ett tält som man hade satt upp ute på parkeringen. Supergod mat var det också. En fantastiskt kul fest helt enkelt!!

4 kommentarer:

Kim sa...

Hmm... alltså du kan då inte gjort ett vettigt handtag förra veckan?! =D

Jennica... sa...

Nix! :)
Men jag har haft kul!!! :)

Jejje sa...

låter som en lyckad fest,-vad fyndiga ni var med ern klädsel:)men aj.....vad ont i fötterna/jejje

Jennica... sa...

Det var grymt lyckat och kul! Men ont i fötterna hade jag, fick krampkänningar till slut.... :)