06 augusti 2010

Ystads djurpark

I går var vi i Ystads djurpark, jag och tjejerna. Vi hade supermysigt och själva djurparken var över förväntan. Många fina djur i fin miljö, häftigt att se exotiska djur i en skånsk miljö. Själva parken var större än jag trodde och det fanns faktiskt väldigt många djur, jag tror att jag såg på en skylt att det fanns ungefär 65 olika arter och ungefär 250 djur totalt. Det fanns även ett mysigt fik och ett bad med två pooler.

Jag har upptäckt att det här med att titta på djur är något som vi alla tycker om. Jag (och Jens med för den delen, även om han inte kunde följa med) tycker det är mysigt, Jossan älskar ju djur och vill bli djurskötare eller ridlärare när hon blir stor och Johanna tycker också det är spännande. Det funkar också bra med båda tjejerna, det gör inget att det går lite långsamt med Johanna eftersom Jossan också vill titta länge på djuren.



















Spännande att titta på zebror tycker både liten tjej och stor tjej.



















Bada kunde man också göra, i den stora bassägen som ni ser bakom Jossan och så fanns det en liten babypool som var helt perfekt för Johanna. Vattenrutschkanan ser kanske inte mycket ut för världen, men Jossan älskade den. Man flööög tydligen! :)



















Dags att gå hem! Två glada, nöjda och lite trötta tjejer. Finast i hela världen! En riktigt lyckad dag, som Jossan så klokt sa på kvällen.

2 kommentarer:

Kim sa...

Så mysigt! Tur att hon inte kan få nog av djur så att Skånes Djurpark också kändes kul även om det kom så tätt inpå!

Jennica... sa...

Hon älskar det!! :)