21 augusti 2010

Tänder

Falskt alarm, inga dagisbaciller, men dock tänder på gång och det är ju inte mindre jobbigt det. Ingen feber idag i alla fall, i så fall väldigt lite, men jätte jättesnuvig och så gör det ju ont. Johanna avskyr att ta alvedon, men nu har vi kämpat i henne en dos och hon somnade till slut. Jag ska gå och lägga mig nu och hoppas på att få ett par timmars sömn i alla fall.

I kväll har vi varit hemma hos svärmor som fyllde år, supermysigt som vanligt. Jättegod mat blev det och vi hann även med en mysig kvällspromenad, det är så skönt att gå en sväng efter maten tycker jag. Men nu ska jag inte sitta här och skriva utan skynda mig i säng och försöka få lite sömn innan tänderna börjar göra ont igen. Natti natti!

2 kommentarer:

Jejje sa...

Vad jobbigt för lilltjejen......jag har ett tips: ta flytande alvedon på ditt finger och stryk på tandköttet...jag gjorde så när mina troll hade det som jobbigast./kram & natti natti

Jennica... sa...

Tack för tipset! Jag har testat, vet inte riktigt om det hjälpte men man testar ju allt. Lider när det är så uppenbart att hon har ont.