09 augusti 2010

På "G"

Igår var jag ute och sprang 5 km och idag tog jag en powerwalk med Johanna i vagnen på 8 km. Helt slut i benen var jag, trodde knappt jag skulle orka hem. Men åhhh, vad skönt det känns att vara på "g" igen! Jag satt till och med och tittade på när Josefine åt choklad här innan hon gick och la sig, hon till och med glömde kvar det på bordet utan att jag tog en endaste liten bit. Ni som känner mig vet vilken enorm uppoffring det är!

Men det går framåt, eller nedåt kanske jag ska säga. Sakta men säkert. Tyvärr lite för sakta kan jag tycka, men det går åt rätt håll i alla fall. Jag väger mig ju varje måndag hos min grannkompis, hon har en digitalvåg och det blir ju "rätt" exakt. Tycker i alla fall jag, som är van vid en gammal våg som bara har en "nål" som visar vikten och om man som jag börjar se lite dåligt så är det rätt svårt att se vart den där nålen balanserar! :)

Men nu blir det svart på vitt hur många gram man gått ner, det finns liksom inget rum för tolkning. Domen är omedelbar och skoningslös! Idag blev det 300 gram nedåt, sakta men säkert som sagt, men trots allt nedåt. Jag är nu 1, 3 kg från mitt första delmål som är om en vecka exakt. Det blir nog lite tufft, men det får bli en tuff vecka helt enkelt. Mitt slutmål är den 17 september och det är jag 3, 3 kg ifrån. Tufft som sagt, men det ska gå!

I morgon är det dags för utomhus Friskis & Svettis gympa igen. Det SKA gå som sagt! :)

2 kommentarer:

Kim sa...

Bra jobbat syrran! Själv pallrade jag mig också ut igår... knäna protesterade vilt, men det brukar de göra när jag inte sprungit på ett tag. =)

Jennica... sa...

Duktig du är! Och visst är det motigt i början, men det blir bättre. Har man ett mål så brukar det gå lättare.