07 augusti 2010

Höst?!?!

"Alla" talar om att hösten är på väg. I modetidningarna visar de höstmode, i inredningstidningarna visar de höstens trender, folk verkar förbereda sig på att börja jobba igen, barnen ska förberedas inför skolan som börjar om ett par veckor, det känns till och med höstigt i luften, inte samma värme längre.

Men hallå?! Det är faktiskt bara den 7:e augusti! I vanliga fall brukar det vara nu som sommaren börjar, absolut inte slutar! Jag vill - och behöver - mer sommar, sol och värme. Det får inte vara slut redan. Behöver ladda batterierna med lite mer sol och riktig sommarvärme, några fler dopp i havet och lite slappande i en solstol. Kom igen nu!!

2 kommentarer:

Kim sa...

Det känns som att det har varit en sådan kanonsommar och eftersom vi inte brukar få ihop så många soldagar så tror jag att alla tycker att det borde vara slut nu. Ännu mer fint kan vi väl inte få? =) Men jo... det är bara början på augusti, så vi kan väl vänta lite grann med hösten tycker jag med!

Jennica... sa...

Jag håller med dig! Vi fick ju en kanonsommar i ungefär en månad, men med tanke på vilken usel vår det var så känner jag att ytterligare lite mer sommar kan vi väl få. Som du skriver, det är ju bara början på augusti!