22 juli 2010

Oväntat bra dag

Vilken dag det blev idag! Enligt väderleksrapporterna så skulle det regna större delen av dagen men bli bättre framåt sen eftermiddag och kväll. Så när det började regna i morse så bestämde jag mig för att ha en dag då jag tar hand om mitt kaos i tvättstugan. In med en maskin, på med strykjärnet och så sätta igång. Johanna höll mig sällskap och rotade runt bland all tvätt och spred klädnypor omkring sig! Jossan har blivit som en tonåring och sover hela förmiddagen, klockan 11 masade hon sig upp och troligen enbart för att en kompis ringde! :)

Men helt plötsligt när jag står där och stryker så tittar jag ut genom fönstret och upptäcker att solen skiner allt vad den kan! Men herregud!! Då kan man ju inte stå inne och stryka! Nej, av med strykjärnet och ut! Började blåsa upp Johannas lilla plastpool och fyllde den med vatten. Plaskade lite med henne och sedan var det dags att göra lunch. Lilla damen var inte på bästa humör så det var lite gnälligt och trist, men till slut så fick hon i sig maten och sedan var det dags för vila.

På med kaffet, ut med solstolen, plocka fram lite tidningar - och då går solen i moln! Äsch, strunt i det. Jag satte mig tillrätta och då - helt plötsligt - så trotsar vädret alla väderleksrapporter och solen skiner och det blir supervarmt! Åhhh, vad underbart härligt!

Sedan blir det ännu bättre då vi helt spontant blev bjudna hem till kompisar på grillning ikväll! En överraskande bra dag! :)

4 kommentarer:

Kim sa...

Härligt! Själv har jag innedag, men med Tylö igår och Kefalonia om 5 dagar, så spelar det mindre roll! =D

Jennica... sa...

Ni har ju prickat in er Greklandsresa helt rätt får jag säga! När vädret blir sämre här hemma.

Kim sa...

Precis, så tänkte vi! ;)

Jejje sa...

vilken tur med vädret ni har:)lyllos er.........här regner det och har åskat mest hela dagen.Grått och trist ,hoppas på bättre imorgon:)kram