24 juli 2010

Äsch

Ibland blir saker och ting helt enkelt inte som man tänkt sig. Ikväll tänkte jag passa på att göra lite kort eftersom jag ändå var själv hemma, det passade liksom bra. Men när jag satte mig tillrätta vid mitt skrivbord så visade det sig att jag inte hade någon kortbas hemma. Det vill säga, vitt lite styvt papper som är själva grunden till kortet. Så, det blev inget kortpyssel..... Lite irriterande. Men men, inte mycket att göra. Försökte istället att göra ett armband, men det blev inget bra. Var liksom inställd på kort.

Ja ja, ville inte förstöra min myskväll genom att störa mig på detta så jag har myst framför tv'n istället. Sett ett par filmer och lite annat. Inte dumt det heller. Himla mysigt faktiskt! :) Nu börjar det bli dags för sängen tror jag, är lite "dimmig" i ögonen. Godnatt på er!

2 kommentarer:

Lina sa...

Så mysigt att det blev en dag på tropikariet idag i stället:) Hoppas att ni får en bra dag. Vi hörde från Lotta och Björn att det regnar och blåser en massa i Höör-trakten, så det var nog tur att vi väntar med Skånes Djurpark tills vi kommer hem igen!

P.s Jossan, vi tänkte ta med picnic så att vi kan ha lite fikamys i djurparken. Vad tycker du om för picnicmat? Vi vill ju ta med sånt som du gillar :) D.s

Kim & Lina

JOSSAN sa...

Hej Kim och Lina! Vi har haft en jätte mysig dag på tropikariet. Det var nog bra att vi tog djurparken någon annan dag! Min favorit picnic mat är pannkakor eller tunnbröd.

P.s Hoppas ni får en bra semmester och att Lina blir frisk till på tisdag.

Kram
Jossan