19 juni 2010

Jossan och hennes tågfärd

Josefine åkte ju tåg själv för första gången härom dagen! Hon åkte in till Malmö för att träffa mormor och morfar och allt gick jättebra. När vi stod på perrongen och jag skulle säga hejdå så träffade vi på ett äldre par som också skulle åka till Malmö med sitt barnbarn. De hörde att Jossan skulle åka själv och undrade om hon ville sitta med dem och det ville hon, så hon hade sällskap hela vägen och det tror jag att hon tyckte var lite skönt. Allt hade gått jättebra och hon såg mormor på perrongen redan när de körde in med tåget.

Hon hade en superdag tillsammans med mormor och morfar! Först hade hon och mormor varit på Build a Bear och hon hade fått en fin häst och köpt ridkläder till sin nalle för egna pengar, hon var mycket nöjd. Sedan hade det blivit lite fika och en mysig dag hemma hos mormor och morfar. De hade hittat på lite allt möjligt, bland annat hade det blivit lite badmintonspel i trädgården!



















En härligt typisk Jossan min! :)

Hon hade en fantastisk dag och var väldigt nöjd, glad och trött senare på kvällen när hon kom hem. TACK snälla mamma och pappa för att ni är så goa och alltid ställer upp och gör era "träffar" så speciella. Jossan berättade att hon tycker att ni är så snälla och alltid leker med henne och så och undrade om ni lekt så mycket med mig också, när jag var liten. Det berättade jag att det gjorde ni och hon tyckte att jag hade en sån tur som hade er till föräldrar - men sedan skyndade hon sig att säga att hon också har tur! :)

3 kommentarer:

Ann-Charlotte sa...

Tack för att vi får ha henne här. Hon är så rolig och kvick i repliken så det är ett nöje. Vi har full underhållning!
Kram

Jennica... sa...

Hihihi! Ja, mycket kul kommer ur den munnen! :)

Unknown sa...

Vad duktig hon är som åker tåg själv!! och som säger så fina saker om både sina föräldrar och morfäräldrar ! :)