19 juni 2010

Bröllopet med stort B!


















Vilket fantastiskt bröllop! Vilken underbar dag! Vilken otroligt vacker klänning! Vilken lycka och uppenbar kärlek mellan Victoria och Daniel! Ja, här kan man strössla med superlativen för det har verkligen varit en fantastisk dag. Jag har suttit och tittat mer eller mindre hela dagen.

Det har verkligen varit som en saga tycker jag. Tänk, vår egen prinsessa gifter sig med en man av folket inför hela världen och med alla världens kungligheter på plats. Det var någon som sa att man tyckte att Daniel såg stel ut, tacka xxx för det! De flesta är ju lite nervösa på sitt bröllop, men tänk om man ska gifta sig med landets kronprinsessa, man ska själv helt plötsligt bli prins, man ska göra det inför hela världen.....ja, ser man inte stel och nervös ut då, ja då vet jag faktiskt inte när man ska göra det!!

Nu äter de middag och jag missade tyvärr kungens tal till brudparet, däremot såg jag Olle Westlings tal. Jag blev så himla imponerad! Tänk att stå där inför alla dessa kungliga gäster och med hela världen som tittar på tv och låta så avspänd och varm som han gjorde. Mycket imponerad som sagt.

Nej, inte mycket kritiskt granskande av monarkin av mig, men det överlämnar jag till så många andra som ägnar sig åt detta. Jag älskar vårt kungahus och detta bröllop, glansen, allt det vackra, speciella, lite mystiska, spännande, historiska och överdådiga! :)

4 kommentarer:

Jejje sa...

De var så vackra...-jag tyckte Victoria var en kopia av sin mor:))Ha det så bra/kramisar

Jennica... sa...

Ja, det är så vackert och nu har jag gråtit ytterligare en skvätt när Daniel höll sitt tal. Wow säger jag bara!
Kram!!

Ann-Charlotte sa...

Jag håller med. Det var fantastiska tal och så lugnt och avslappat både Daniel och hans pappa talade. Imponerande! Men Daniels tal till Viktoria det slår allt!!!
Kram

Kim sa...

Kanoners! Jag och Lina såg nästan rubbet från det att gästerna började anlända till bröllopsvalsen. Det trodde jag inte vi skulle, men så blev det!