24 juni 2010

Hektiska dagar

Eller nåt... För det var hemskt vad dåligt det bloggas här?! :)

I morgon är det midsommarafton och då har vi lite fest här hemma. Vi blir 13 vuxna och 6 barn, det ska bli riktigt mysigt. Nu hoppas jag att vädret håller i sig, det har ju varit helt fantastiskt idag! Tänk om vi kunde ha sådan tur att solen lyser och det är varmt och skönt i morgon också! Det har vi inte varit bortskämda med de senaste åren.

Idag har vi varit och handlat all mat, en himla massa mat! Men det ska helst räcka hela helgen, det hade varit skönt att slippa ge sig iväg alls innan måndag. Vi får väl se om vi lyckas med det. Vi har haft en riktigt mysig kväll ikväll i alla fall. Vi satt ute i uterummet och åt kvällsmat och efteråt mumsade vi både på ost och kex, och jordgubbar och grädde! Det är farligt att handla när man är hungrig! :)

I morgon börjar folk droppa in runt 12-tiden skulle jag tro. Det är så mysigt! Väldigt opretentiöst och enkelt, otroligt mysigt och avslappnat. Det enda som skall göras i morgon (förutom maten, men det gör vi tillsammans) är att bära lite bord och stolar så att de kommer på plats i uterummet. Och så ska Jens helst hinna klippa gräset! :)

Inga kommentarer: