04 maj 2010

Och ett bra slut

Jodå, dagen fick ett bra slut. Jag skärpte till mig och tog några djupa andetag och försökte jaga bort den där tjurigheten, och jag tror nog att jag lyckades. Vart den kom ifrån vet jag fortfarande inte. Men men, så är det ibland. Fick till en middag, kanske inte den bästa i världshistorien men jag var som sagt inte speciellt sugen på att laga mat. Jens och Johanna var nöjda medan Jossan tyckte att det växte i munnen - blandade reaktioner alltså! :)

Men efter middagen så blev kvällen riktigt bra. Vi hjälptes åt att plocka undan efter middagen, Johanna var på bra humör och hade ett kul kvällsbad, hon drack sin välling och somnade bra. Jossan var go och duktig och stängde ner dator och tv direkt utan tjat och hon läste och släckte lampan i tid. Duktiga goa tjejer!

Tyvärr missade jag hela Äntligen Hemma, men det var helt ok. Det viktigaste var att jag fick se The good wife och det gjorde jag, med en kopp kaffe i ena handen och en "Allt i hemmet" i den andra som jag bläddrade i under reklampauserna. Perfekt!

Nu zappar jag lite och ska strax gå och lägga mig. Träningsvärken har börjat komma smygande och jag undrar hur det kommer att kännas i morgon när jag vaknar?!

2 kommentarer:

Kim sa...

Nej, men! Nya löparskor! Det var värst! ;)

Jennica... sa...

:)