19 april 2010

Våra underbara tjejer!



Vackra fina Josefine. Tänk att hon fyller 10 år om två månader. Hon är en underbar blandning mellan litet barn och stort barn. :) Hon är ett sådant sällskap och det är så roligt att vara med henne. Visst, hon har sina prepubertala humörssvängningar ibland, men oftast så är hon bara helt underbart go och fin. Hon är så hjälpsam och omtänksam och hon verkar ibland mer "vuxen" än vad hon egentligen är. Som i lördags, när vi åt middag bara vi tjejer, då säger hon "Sitt du och ät mamma, så tar jag Johanna. Du kan behöva äta lite i lugn och ro". Hur gulligt är inte det?! :)







Sedan har vi den här lilla tjejen. Vad ska man säga?! Så full av bus och liv. För det mesta glad med humöret på topp! 1 år redan och hon knatar runt överallt här hemma, drar och sliter i allt, tömmer skåp och lådor snabbare än snabbast och nu har hon fått för sig att hon ska prova på att springa! :)







De här tre sista bilderna på Johanna är inte märkvärdiga på något sätt men de är ändå så bra för de visar på pricken hur Johanna är. De är Johanna, om man säger så. :)

3 kommentarer:

Kim sa...

Sötaste barnen!! =D Klokt av Johanna att testa att börja springa för övrigt, det är kul vill jag lova!

Jennica... sa...

Hon ser väldigt söt ut, det blir nästan som små små galopp"hopp"! :)

Kim sa...

Åååå, det är nästan så att jag får efterfråga video på det också! =D