11 april 2010

Myshelg med Kimman

Jag har haft en sån mysig helg med min syster! Min födelsedagspresent till henne var att vi skulle ha en heldag då vi skulle gå på stan och luncha, fika, köpa en present till henne och på kvällen skulle vi gå ut och äta - och det var precis vad vi gjorde!

Hela dagen sprang vi runt på stan och tittade i affärer. Det var inte lätt att hitta något som Kimman ville ha, men till slut så kom hon på att hon ville ha espressomuggar så det köpte vi. Fina små, vita, enkla koppar - jättefina!

Det blev lunch med vin och det kändes så himla lyxigt så jag vet inte vad! Att bara få sitta mitt på dagen och äta gott, dricka vin och prata en massa i lugn och ro. Som småbarnsmamma så blir det nog inte lyxigare än så. Man kanske kunde fråga sig om inte Kimmans födelsedagspresent kom mig till lika stor glädje och nytta! :)

Jag shoppade lite jag med, jag köpte ett par nya jeans! Det var huuur länge som helst sedan jag köpte jeans. Jag har ju varit gravid och sedan ville jag gå ner en massa kilo innan jag köpte några, jag tycker fortfarande att jag behöver gå ner mer men jag kunde inte vänta längre! Väldigt nöjd blev jag.

Efter en hel dag på stan så gick vi hemåt till Kimman och hon bjöd på supergott kaffe och vi pratade och pratade! Sedan gjorde hon den godaste Mojito jag någonsin druckit! Så efter en dusch och god drink gick vi ut och åt, vi var på en restaurang som heter Atmosfär och där fick vi god mat och gott vin. Vi hade först tänkt att vi skulle ta en tur på stan också och dricka drinkar, men vi var rätt nöjda och trötta så vi gick tillbaka hem till Kimman och satt och pratade i köket till klockan var över tre! Jag tror nästan aldrig att vi har pratat så mycket någon gång....riktigt supermysigt var det!

Idag sov vi till klockan var tio och det hör ju inte heller till vanligheterna numera. Jag var rejält trött, varken van vid att dricka så mycket vin eller att vara uppe så sent. Men efter en god frukost, en skön dusch, gott kaffe och underbar kladdmuffins och en liten tupplur så kände jag mig piggare och körde hem. Det var underbart att träffa tjejerna igen - och Jens såklart! :) Men en hel dag och natt utan dem räcker, sedan längtar jag för mycket efter dem!

Tack snälla söta goaste AllraKärasteSyster för en fantastiskt mysig helg! Det måste vi göra om!

4 kommentarer:

Kim sa...

Ja, tack så mycket för min födelsedagspresent! Det var verkligen en riktigt mysig dag och jag hade jättekul! Roligt att få ha sin storasyster alldeles för sig själv lite. =)

Jennica..... sa...

Precis! :) Det gör vi om igen om ett tag.

JOSSAN sa...

neeeeej! jag saknade dig så mycket ju!
:(

Jennica..... sa...

Sötnosen! Du är för gullig du!